hirdetés

Tényleg mindent mér a BlitzWolf BW-WS03 időjárás állomás

Komoly eszköz, ha mindenre kíváncsiak vagyunk

hír
Tényleg mindent mér a BlitzWolf BW-WS03 időjárás állomás 1
írta: SonkaMod
2022-01-26

Jól ismerjük már az alap időjárás állomásokat, amik leginkább a külső és a belső páratartalom és hőmérséklet mérésére alkalmasak, de vannak ennél komolyabb eszközök is. A BlitzWolf BW-WS03 például egy olyan kütyü, aminek a külső egysége egy multifunkciós mérőállomás, és mindent mér, ami a részletes időjárásjelentéshez szükséges. Most Csehországból rendelhető a szett, mindössze 33 000 forintért.

A kijelzője 7,5 inch-es, színes és lehet rajta állítani a fényerőt. A hátoldalára került egy USB port, amiről a telefonunkat tudjuk tölteni. Az eszköz rácsatlakozik az internetre, onnan szedi az előrejelzéseket, illetve az okostelefonunkkal csekkolhatjuk a mért értékeket, és akár még ébresztést is beállíthatunk rajta.

Az időjárás állomás remek szolgálatot tehet a hétvégi házban, mert így távolról le tudjuk csekkolni, hogy mennyire esős vagy napos az idő, de az otthoni felhasználásnak is nagyon sok lehetősége van. Rengeteg dolgot tud az eszköz, ennek megfelelően nem sorolhatjuk a filléres kütyük közé, viszont kuponnal teljesen jó áron megvásárolhatjuk, ugyanis a BG7b584f kóddal már 33 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a miénk lehet, ingyenes EU-s szállítással, mindenféle plusz költség nélkül.

hirdetés