hirdetés

Telefonválogatás egy olyan meglepetéssel, ami mellett nem mehetünk el

Nokia 3100 és a többiek

hír
Telefonválogatás egy olyan meglepetéssel, ami mellett nem mehetünk el 1
írta: Toobee
2019-06-06

A mai válogatásban bemutatunk néhány jóárasított telefont. Különféle kategóriákban néztünk szét, úgyhogy bátran kattintson a cikkre, aki a hagyományos, nyomógombos megoldás híve, ugyanis újra kapható a Nokia 3100, de az is, aki a legmodernebb, pop-up kamerás mobilokra porcosodik. Nem telefon, de az ára miatt nem hagyhattuk ki a Xiaomi Mijia 1S-t sem, lassan 100.000 Ft alá kúszik be az egyik legjobb robotporszívó ára.

Xiaomi Mi 9T

A Xiaomi Mi 9T nem biztos, hogy ismerősen cseng, de ne lepődjetek meg, mert ez nem más, mint a legújabb Redmi K20 európai piacra szánt változata. Azért érdemes ezt választani, mert támogatja a B20-as frekvenciasávot. Létezik belőle Pro változat is, abban Snapdragon 855 dübörög – június közepén jelentik majd be -, de a sima 9T tulajoknak sem kell szégyenkezniük, hiszen a 730-as is gyors, ráadásul 6 GB RAM-mal szerelték fel az akciós áron kapható modellt, 128 GB belső tárhellyel.

A Priority Shipping szállítási móddal jó esély van az áfamentes szállításra, de a Cafagonál lehetőség van a megjegyzés rovatba is feltűntetni, hogy ilyen módon szeretnétek megvásárolni, erről bővebben ebben a cikkben írtunk. Hátra tripla kamerából álló rendszert raktak a kínaiak, 48+13+8 Megapixeles Sony egységek, a legnagyobb truváj pedig a 20 MP-es pop-up szelfi kamera, erre azért volt szükség, hogy ne takarjon ki semmit a kijelzőből – lásd Samsung S10 -. Ennek köszönhetően uralja a 6,39 colos AMOLED képernyő teljes szélességében az előlapot, ráadásul az ujjlenyomat-olvasót is a kijelzőbe építették.

A 4.000 mAh-s akkumulátor szerintem 2 napot ki fog bírni, de a 18 wattos gyorstöltővel nem sok idő feltölteni. Az ára a Pocophone-nal verseng(ene), 130.000 Ft, ami nem kevés, de ha a műszaki megoldásokat a Xiaomi szoftveres téren nyújtott teljesítményével összeadom, akkor egy jó ajánlatot látok a képlet végén, bár abban reménykedem, hogy lesz ez még olcsóbb is.

Telefonválogatás egy olyan meglepetéssel, ami mellett nem mehetünk el 6

Ulefone Armor 6E

A nyaralás téma köré iszonytatóan sok kacat került forgalomba az elmúlt években. A strapatelefonok nem kifejezetten az üdülést kellemesen eltölteni vágyó embereknek készült, de nagy hasznát vehetik, hiszen szinte mindent kibírnak, az akkumulátoruk pedig óriási. Így könnyen kiváló kelléke lehet egy vadkempingnek vagy erdei túrának.

Az Ulefone Armor 6E egészen up to date: kapott ujjlenyomat-olvasót, mindkét oldalon van rajta kamera, NFC – a mobilfizetés miatt fontos -, 4G, B20. Az 5.000 mAh-s akkumulátorral 3-4 napos üzemidőt össze lehet hozni, szóval nem feltétlen kell mellé power bank. Az UV szenzor kifejezetten jópofa ötlet volt, látszik, hogy az elsődleges célközönség a szabadtéri tevékenységeket végzők.

Az ára 60.000 Ft, de ne felejtsétek el kérni mellé az áfamentes szállítást. Mivel a belső tárhely mérete 64 GB, elképzelhető, hogy többre lesz szükségetek, ezért hoztunk egy akciós Samsung memóriakártyát is, mely 128 GB extra tárhelyet ad 7.000 Ft-ért cserébe.

hirdetés