hirdetés

Tekerj stílusosan idén ősszel

A GearBerryn ingyenes tartozékok és hatalmas kedvezmények várnak

hír
Tekerj stílusosan idén ősszel 1

Forrás: GearBerry

Bagi
írta: Bagi
2023-10-02

A GearBerryn október 22-ig dübörög az őszi bicikli vásár, aminek keretében Engwe bringákat vásárolhattok kedvezménnyel, a Fafrees F20 modellekhez pedig biciklis táska és zár is jár ajándékba. Ha csak valami apróságra lenne szükségetek, akkor is érdemes ellátogatni az akciós oldalra, hiszen a kiegészítőket is 10 százalékkal olcsóbban vehetitek meg. Érdemes megnézni az akciós kínálatot!

Forrás: GearBerry

Fafrees F20

A Fafrees F20 40Nm-es, 250 W-os kefe nélküli motort kapott, amivel 25 k/h sebességig gyorsulhattok. Az egyszerűen eltávolítható, 16 Ah-s akkumulátor akár 80 km hatótáv megtételét teszi lehetővé, a teljes töltés 7-8 órát vesz igénybe, amihez nem kell becipelni az egész biciklit a lakásba. 20 col átmérőjű és 3 col vastagságú kerekeken gurulhattok, a gumik jól bírják a sáros, murvás, homokos utakat is. A tekerésben a hét sebességes Shimano váltó lesz segítségetekre.

A biztonságotokról a duális tárcsafékek mellett az első LED fényszóró és a hátsó féklámpa gondoskodik. A nagyméretű, LCD kijelzőn követhetitek nyomon az aktuális sebességet, az akkumulátor állapotát, és a futásteljesítményt, de a nyomógombokkal az üzemmódok között is itt válthattok. Az ulrakönnyű, alumínium ötvözetű váz összecsukható és 26 kg-ot nyom, a maximális teherbírása 140 kg, 165 és 195 cm-es testagasság között kényelmesen beállítható.

A GearBerryről 367 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megszerezni, Európából szállítják. Most közel 100 dollár értékben ajándékot is kaptok hozzá.

Fafrees F20 Light

A Light modell ugyancsak 250 wattos motort kapott, a nyomatéka viszont csak 35 Nm, de a maximális sebességben nincs különbség, ezzel a bringával is 25 km/h sebességgel suhanhattok. A kivehető, 36V-os 14,5 Ah-s akkumulátor rásegítéssel akár 110 km megtételét is lehetővé teszi. Egy precíz, hét fokozatú Shimano váltó is rendelkezésetekre áll tekerés közben.

A lassításról tárcsafékek gondoskodnak, a LED fényszóróval és a hátsó féklámpával biztonságosan közlekedhettek éjszaka is. A nagy, vízálló LCD kijelző különféle adatokat jelenít meg, mint például a sebesség, az akkumulátor töltöttsége és az üzemmód. A bringát sétálló móddal és tempomat funkcióval is ellátták, a váz 120 kg-ig terhelhető és kevesebb, mint 30 másodperc alatt összecsukható, így könnyen szállítható autóban is.

A GearBerry most 309 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért adja európai szállítással, kaptok hozzá ajándékba biciklis táskát és zárat is.

hirdetés