hirdetés

Tavaszváró Geekbuying akciók

Közeleg a tavasz

hír
Tavaszváró Geekbuying akciók 1
írta: hajas
2020-02-13

Hamarosan beköszönt a várva várt tavasz, a Geekbuying pedig akciókkal várja az évszakot. Rengeteg kedvezményes terméket találhattok az oldalon, emellett vannak egy napos akciók is, így érdemes sűrűn ellátogatni az oldalra, nehogy lemaradjatok az ajánlatokról. Összegyűjtöttem nektek a legjobb ajánlatokat, csekkoljátok!

Amazfit GTR

A GTR gyakorlatilag a GTS ikertestvére, hisz a szoftverezettsége nagyrészt megegyezik a GTS modellel. A GTR a legelegánsabb Xiaomi okosóra, amit valaha láttam, ráadásul rengeteg variációban érhető el, és két különböző méretben kapható: 47 és 42 mm-es változat készült belőle, utóbbi a hölgyeknek lehet ideális. A kijelző természetesen itt is AMOLED, a kisebbik változaton 1,2 colos. A 42 mm-es modell 12 napos üzemidővel rendelkezik, és ugyanazokat a sportokat támogatja, mint a GTS. A női modell, fekete színben 43 000 forintos áron kapható, és szintén európai raktárból jön.

STmagic SPT31 külső SSD

Az SSD meghajtók ára folyamatosan megy lefelé, így egy pendrive helyett jobb döntés lehet ilyenbe beruházni. Méretei nem túl nagyok, 40 grammos, 7,9×2,5×0,9 centiméter, egy nagy darab pendrivera emlékeztet. Nagyon gyors, az olvasási sebessége 500 MB/s, írási sebessége pedig 420 MB/s, egy átlag pendrive a közelébe sem ér. Az ára sem vészes, a 128 gigás változat 12 000 forintba kerül, olasz raktárból érkezik.

 

hirdetés