hirdetés

Tavaszköszöntő Cafago ajánlatok

Az akciós listában egy SUP és egy kézi fűnyíró szerepel

hír
Tavaszköszöntő Cafago ajánlatok 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2024-04-22

A Cafago mai felhozatalában szabadtéri időtöltéshez használható termékeket találtok. A kínálatban két akciós termék, egy 320 cm hosszú és 81 cm széles SUP, illetve egy kézi fűnyíró szerepel, amihez két akkumulátort is kaptok. A teleszkópos eszközhöz jár öt darab műanyag penge, két darab rozsdamentes acélpenge és egy körfűrészlap is. Mindkét terméket német raktárból szállítják.

Akkumulátoros kézi fűnyíró

Ez a hordozható, akkumulátoros kézi fűnyíró kényelmes és praktikus otthoni használatra. Többféle pengét kaptok mellé, hogy minél szélesebb körben tudjátok használni. Jár hozzá öt darab műanyag penge, két darab rozsdamentes acélpenge és egy körfűrészlap. Teleszkóppal változtatható a nyél hossza, így szinte bármilyen testmagasságú embernek ideális. Alkalmazhatjátok fűnyírásra, pázsit karbantartására, növények vágására, és szegélynyírásra.

A fejet könnyen állíthatjátok egy gomb segítségével, 60 fokkal változtatható a dőlésszöge, hogy minél kényelmesebben nyírhassatok vele, de ez a tulajdonsága a tárolásnál is könnyebbséget jelent. Egy védőburkolat garantálja a biztonságos használatot, és megakadályozza, hogy szétszórja a füvet. Egy 21 V-os, 2,5 Ah-s kapacitású, újratölthető lítium-ion akkumulátor biztosítja a szuflát, két darabot is kaptok mellé.

Német raktárból ingyenesen szállítják, és 23 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért már a tiétek is lehet.

hirdetés