hirdetés

Tavaszi kétkerekű vásár a Geekmaxin

Most olcsóbban vásárolhattok elektromos bringákat és rollereket

hír
Tavaszi kétkerekű vásár a Geekmaxin 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Bagi
2024-04-17

A Geekmaxi április 24-ig vásárt hirdetett számos elektromos járgányra. Most érdemes vásárolni, hiszen leértékelve juthattok hozzá elektromos bicajokhoz és rollerekhez, de különleges kuponokkal is készültek. Érdemes ellátogatni a promóció oldalára, hátha rátaláltok a kedvenc járgányotokra. Szerencsére Európából két héten belül szállítanak. Kerekezésre fel, és élvezzétek a szabadban töltött időt.

Forrás: Geekmaxi

KuKirin G4 elektromos roller

A KuKirin G4 egy igazán durva off-road roller, masszív váza alumínium ötvözetből készült, terhelhetősége 120 kg. 1336x1295x660 mm-es mérettel büszkélkedhet, 37 kg-ot nyom, így nem lesz egyszerű felkapnotok. Viszont 1336x550x660 mm-es méretre összecsukható, legalább a tárolásával nem lesz problémátok. A 11 col átmérőjű, széles gumiabroncsokkal könnyedén gurulhattok szinte bármilyen útviszonyok között. A roller rugós felfüggesztést kapott elől és hátul is, az úthibák meg sem kottyannak neki, hiszen remekül veszi a durvább akadályokat is.

Egy 2000 wattos, kefe nélküli motorral szerelték fel, ami 70 km/h-ra tudja felgyorsítani a járgányt, és megküzd a 20 fokos emelkedőkkel is. Ehhez a sebességhez nem árt, ha mindenféle védőfelszerelést és motoros ruhát kaptok magatokra. Három sebességfokozat közül választhattok, amik 20/40/70 km/h-s tempót tesznek lehetővé. A megállásról első és hátsó tárcsafékek gondoskodnak. A 20 Ah-s akkumulátorral nagy távolságok megtételére képes, akár 75 km-t is gurulhattok vele, töltési ideje 10-12 óra.

Találtok rajta első fényszórót és irányjelzőket, de féklámpa is helyet foglal a vázon. Egy érintőképernyős kijelzővel látták el, ahol nemcsak nyomon követhetitek a menetadatokat, hanem beállíthatjátok a vezetési módot és bekapcsolhatjátok a fényszórót. Megfelel az IP54 vízállósági szabványnak, így nem kell rettegnetek egy hirtelen jött záportól sem.

A KuKirin G4 tereprollert az UBnjhP5B  kuponnal most 324 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg.

Joyor S10-S elektromos roller

Az S10-S elektromos roller nevének végén szereplő S mutatja, hogy ez egy durvább, kétmotoros verzió, ráadásul két darab, kefe nélküli, 1000 wattos erőforrást kapott. Ez azért szerencsés, mert ha nem kell ekkora teljesítmény, az egyiket kikapcsolhatjátok. Ezzel az erős kétkerekűvel 65 km/h-ra gyorsulhattok fel, és a 60 voltos, 18 Ah-s akkuval akár 85 km-t is megtehettek, szóval nem fog gondot okozni, ha hosszabb utakra vágytok.

Az első-hátsó lengéscsillapítás duplarugós megoldású, a megállásról hidraulikus tárcsafékek gondoskodnak, míg a menetadatokat a kormányra szerelt LED kijelző mutatja. A 10 colos, felfújható gumikkal szerelt roller összehajtva 115x61x52,5 cm, a súlya pedig 27 kg. A bivaly teljesítményű járgány a nagyobb darab embereket is könnyedén szállítja, maximális terhelhetősége 120 kg. 

Az erejénél csak az ára jobb, a Geekmaxi GMX281EUROOFFS10S  kuponjával 322 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg

PVY Z20 Pro elektromos kerékpár

A 20 colos kerekekkel szerelt, összecsukható vázzal rendelkező kompakt biciklit 500 W-os motor hajtja és a 10,4 Ah-s, kivehető akkumulátorral akár 80 kilométert is elmegy rásegítéses módban, tisztán elektromosan pedig 50 km-t hozhattok ki belőle. A motor nyomatéka 50 Nm, így meredek dombokat is meghódíthattok vele.

A PVY Z20 Pro több helyen is összehajtható, a váz közepénél és a kormánycsőnél, sőt még a pedálok is a vázra fordíthatók, mindez nagyjából 8 másodpercet vesz igénybe. A teljesítményt 5 lépcsőben állíthatjátok, van séta mód, ami 5-6 km/h-t jelent, illetve 15/20/25 km/óráig rásegítés, míg az utolsó a nullás mód, amikor hagyományos bringaként használhatjátok.

Lengéscsillapítókkal és dupla tárcsafékkel szerelték fel, a 30 kg-os kerékpár terhelhetősége pedig 120 kg. 165 és 190 cm közötti testmagassághoz állítható be ideálisan, így az ennél alacsonyabb vagy magasabb felhasználóknak nem ajánlott. Olvassátok el a tesztünket is róla, amiben sok pozitív dolgot írunk a bringáról.

A Geekmaxin használjátok a v8PXb3Lc  kupont, amivel 271 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok beszerezni.

Fafrees F28 Pro elektromos kerékpár

A bringa kerekei 27,5 colosak, a kinézete hasonlít a „női vázas” kialakításhoz, de igazából ez a férfiaknak is praktikus, megkönnyíti a le- és felszállást. Jó városi bringaként található rajta csomagtartó, sárvédő elöl és hátul is, hogy ne legyetek nyakig sárosak munkába menet. Kiemeli az elektromos kerékpárok mezőnyéből, hogy okostelefonnal is párosítható, az alkalmazás segítségével egy csomó adatot kinyerhettek és nyomon tudjátok követni az összes utazási adatot.

250 wattos, elektromos motor hajtja, a levehető akkumulátor kapacitása 14,5 Ah 36 V feszültség mellett. Ezzel nagyjából 25 km/órával tud haladni, a hatótáv pedig akár 110 km is lehet. Elöl teleszkópos villát, emellett pedig tárcsafékeket kapott mindkét kerékreHárom használati mód közül választhattok, a rásegítés mértékét pedig 5 fokozatban változtathatjátok.

A Geekmaxiról a WWR88M9M  kuponkóddal 417 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

hirdetés