hirdetés

Tavaszi, érdekes kerti szerszámok a Vevornál

Ezekről sem írtunk még az oldalon

hír
Tavaszi, érdekes kerti szerszámok a Vevornál 1

Forrás: Vevor

írta: Don Kartács
2023-04-05

Néztem egyet, mikor megláttam a két terméket a Vevor webshopjában, ugyanis ma egy „cölöpkihúzóról” és egy teleszkópos fűrészről lesz szó. Mivel itt a tavasz, sokan ilyenkor rakják rendben a kertet és a telket, és az elburjánzó növényzet kordában tartására gyakorlatilag bármennyi szerszámot és kisgépet meg lehet vásárolni. Ezek a cuccok még csak nem is különösebben drágák, de sok erőfeszítést lehet megspórolni velük. A szállítás ingyenes, az áfa pedig már benne van az árban, így semmilyen extra költséggel nem jár a rendelés.

Vevor teleszkópos fűrész – Létra helyett

Sosem felejtem el, mekkora szívás volt mindig levágni nagyszüleim kertjében a magasan lévő ágakat. Elő a nagy létrát, felmenni a rettentő magasba, nyiszatolni, leesik a faág, hova esik le, elviszi-e a szőlőtőkét dróttal együtt stb. Erre megoldás mindenféle teleszkópos, összecsavarható nyelű fűrész, amilyet a Vevor webáruháza is kínál. A szerkezet nem áll másból, mint egy csomó toldószárból, amit egymásba lehet csavarozni, egy hordtáskából, egy fűrészpenge takaró védőburkolatból és persze magából a fűrészfejből. Ez utóbbin van egy  rugós mechanika, ez mozgatja a fogazott penge alatti metszőolló részt egy csiga és egy zsinór segítségével, amivel a kisebb ágakat és hajtásokat lehet lecsípni, vagyis ez tulajdonképpen egy gallyazó.

A fűrész több méretben is kapható, attól függően mennyire akartok magasra hatolni a lombkoronán belül. 13,7 és 26 láb között – ez 4-8 métert jelent – különböző kiszerelések kaphatók, amik tulajdonképpen csak a toldószárak számában különböznek. Érdemes azt belekalkulálni, hogy a toldással egyre nagyobb lesz az erőkar is, és egyre nehezebben tartható a fűrész feje, de persze bármikor be lehet venni egy létrát a műveletbe, ha éppen arra van szükség. A leghosszabb toldószettel ellátott verziót 29 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés