hirdetés

Tavaszi akcióban a Topshak fűrészek

Kézifűrészek olcsón

hír
Tavaszi akcióban a Topshak fűrészek 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-05-15

A Topshak leginkább motoros szerszámokkal rendelkezik, de szerencsére pár manuális kéziszerszám is megtalálható a kínálatukban. A fűrészeiket például nagyon szeretjük, hiszen jól használhatók, elég sokféle van belőlük, az áruk pedig zseniális. Most kuponos akcióban rendelhetők, ami azt jelenti, hogy nagyon kedvező áron lehet őket megvásárolni, európai raktárból.

Tavaszi akcióban a Topshak fűrészek 2

Forrás: Banggood

Topshak TS-DS1

Ez egy összecsukható kerti fűrész, ami leginkább gallyazásra, ágvágásra használható, és igen kis helyen elfér, hiszen csak 18 centiméteres a pengéje, ami ráadásul be is hajtható a nyelébe. A zsebünkben is elfér, ha nem akarjuk folyamatosan használni, viszont metszésnél jó szolgálatot tehet egy metszőolló mellett. Amivel nem bír el az olló, azt vinni fogja a fűrész. Egy inchen hét fog helyezkedik el, egy fog pedig három vágóéllel rendelkezik. SK-5 szénacélból készült, ami keményre edzhető, de a szívóssága sem rossz, ha nem csak a keménységre mennek rá.

Talán olyan olcsó még soha nem volt, mint most, mert szállítási költséggel együtt is mindössze 3100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolható a BG84032a  kuponkódot bemásolva, csehországi raktárból rendelve.

Tavaszi akcióban a Topshak fűrészek 3

Forrás: Banggood

Topshak TS-DS2

Érdekes módon ez a fűrész forintra pontosan annyiba kerül, mint a TS-DS1, pedig nagyobb nála. A legfontosabb dolgokban ugyanazt tudják, viszont ennek a pengéje már 21 centiméteres, tehát nagyobb munkákra alkalmasabb, viszont nagyobb helyet foglal. Ami viszont ebben is tök jó, hogy ez is összecsukható kicsire. Itt mérlegelni kell, hogy a nagyobb pengeméret vagy a kisebbre összecsukhatóság a fontosabb szempont.

Ennyit biztosan megér, hiszen a 3100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os ár ennél is adott a BG8fc64a  kuponkóddal, ami nem semmi.

Tavaszi akcióban a Topshak fűrészek 4

Forrás: Banggood

Topshak TS-DS3

Igen hasonló fűrész, mint a felső kettő, gyakorlatilag ikertestvérek, de ez a legnagyobb variáns, és így egy kicsit drágább, de az a plusz egy dollár nem sokat számít. Az élkialakítás, az anyagminőség, a markolat formája, mind-mind megegyezik ennél a modellnél, ami viszont más, hogy 25 centiméteres a pengéje.

Ha a méret a lényeg, és a minél nagyobb, annál jobb logikát követjük, akkor az első három fűrészből ez éri meg legjobban. Ezt is a csehországi raktárából küldi a Banggood, és szállítási költséggel együtt kerül 3400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba a BG613f22  kuponkód beírásával.

Tavaszi akcióban a Topshak fűrészek 5

Forrás: Banggood

Topshak TS-DS4

Egy kis újdonság a három, majdnem teljesen egyforma fűrész után, mert a TS-DS4 már más formát követ. Nem is lehet összecsukni, viszont a pengéje ívelt, a hossza pedig elég nagy, 35 centiméteres. Hogy ne legyen veszélyes a tárolása, egy műanyag hüvelyt is kapunk hozzá. Ezzel már sokkal nagyobb ágakat is kényelmesen elvághatunk, az íves kialakítás pedig növeli a hatékonyságot.

Szerencsére nem sokkal drágább, mint a többi modell, a BGdb2211  kuponkód beírásával nagyjából 3800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető.

Tavaszi akcióban a Topshak fűrészek 6

Forrás: Banggood

Topshak TS-DS5

Gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a TS-DS4, a különbség itt is a formában keresendő. Míg az előbbi ívelt, ez teljesen egyenes, viszont szintén 35 centiméteres a pengéje. Egy ekkora szerszámnál már talán jobb az ívelt kialakítás, de aki az egyenessel szeret dolgozni, az megtalálja ebben a számítását.

Jelenleg ez a legdrágább Topshak fűrész modell, de szerencsére ez sem drága, legalábbis kuponnal nem az. A BGaf1b1c  kódot kell bepöttyinteni a vásárláskor, így pedig alulról 4000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a szerszám, szállítási költséggel, EU raktárból.

hirdetés