hirdetés

Tavasszal is 3000 forintért vehettek Windows 10-et

hír
Tavasszal is 3000 forintért vehettek Windows 10-et 1
írta: Atika
2020-02-17

A Keysworlds.com-on a tavasz közeledtével elindul az újabb promóciójuk, amelynek keretében ismét nagyon alacsony áron juthattok hozzá a Microsoft szoftvereihez. Windows 10, Office 2016, Office 2019 és Office 365 is vásárolható akciósan.

A Keysworlds.com 100%-os vevői elégedettséget garantál. A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail, benne a licenckulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. A 24/7-es ügyfélszolgálat ([email protected]) minden kérdésre készséggel válaszol és a lehető leghamarabb segítenek, ha bármilyen probléma merülne fel.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a KeysWorlds-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a KeysWorlds oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a KeysWorlds és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a KeysWorlds oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

Nyitókép forrás: Panos Sakalakis, Unsplash

hirdetés