hirdetés

Tallpower power station akció a Geekmaxin

Kuponokat hoztunk a Tallpower V2000 és V2400 modellekhez

hír
Tallpower power station akció a Geekmaxin 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Bagi
2024-01-10

Január 9. és 22. között a Geekmaxin akciósan vásárolhatjátok meg a Tallpower termékeket, kínálatukban power station és napelem is szerepel. Kuponokat hoztunk a V2000 és V2400 power station modellekre és a hozzájuk csatlakoztatható TP200 szolár panelre is. Most akár 96 euró kedvezménnyel vásárolhattok az európai raktárukból. Egy hosszabb áramszünet vagy kempingezés alkalmával aranyat érnek ezek a kütyük.

A V2400Power  kuponnal 291 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg a Geekmaxiról, ha napelemre is szükségetek van, az egy TP200 panellel bővített V2400 csomagot érdemes megvennetek, ami a V2400Power  kóddal most 370 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)..

Forrás: Geekmaxi

Tallpower V2000 power station

Ez a Tallpower hordozható power station 1536 Wh-s nagy kapacitásával és 2000 W teljesítményével lehetővé teszi, hogy akár napokig átvészeljétek az áramkimaradást, de kempingezések alkalmával is jó szolgálatot tesz. Beépített lítium-vas-foszfát akkumulátort (LiFePO4) használ, amely kiváló biztonsággal és hosszú élettartammal rendelkezik, és körülbelül 10 évig használható. BMS rendszert használ az akkumulátorcellák feszültségének és hőmérsékletének megfelelő szabályozására, megelőzve a magas hőmérsékletet, a túlmelegedést és a túltöltést. Elérhető rajta UPS mód, így nemcsak otthoni használatra, hanem akár irodák számára is ideális. Ha áramkimaradást észlel, 8 ms-on belül átkapcsol a beépített akkumulátorról történő táplálásra.

Összesen 16 kimenettel látták el, 6 darab AC portot, 6 darab USB-A portot, 1 szivargyújtót, 1 XT60 portot és 2 DC portot találtok rajta. A 6 colos kijelző megjeleníti az akkumulátor hátralévő teljesítményét, a bemeneti/kimeneti teljesítményt, a becsült hátralévő töltési időt, valamint egyéb információkat az egyszerű kezelés érdekében. A 44,3×28,5×34 cm-es házról a megszokott LED lámpa sem hiányzik, és 18 kg súlyú. A Tallpower V2000 erőmű mellé jár még egy AC tápkábel, egy napelemes töltőkábel és egy szivargyújtós kábel is.

A Geekmaxiról a V2000Power  kuponnal 241 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg a power stationt, ha egy darab 200 W-os TP200 napelemes csomagban vásárolnátok meg, használjátok ugyanezt a kupont, így 336 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül.

Forrás: Geekmaxi

hirdetés