hirdetés

Takaríts stílusosan a Shunzao Z1 Pro kézi porszívóval

Autódba, otthonodba egyaránt

hír
Takaríts stílusosan a Shunzao Z1 Pro kézi porszívóval 1

Forrás: Geekbuying

írta: Raven96
2024-03-11

Egy vezeték nélküli, kézi porszívó ma már minden gépjárműnek kötelező darabja. Rengeteg időt, energiát és pénzt megspórolsz azzal, ha nem a „hagyományos”, otthonodban használatos porszívót cipeled ki a kocsihoz vagy a benzinkutakon lévő autóporszívót eteted apróval, így mindenképpen megéri beruházni egy kis kézi modellre, amivel könnyű a takarítás. A Shunzao Z1 Pro pontosan ilyen darab és kuponnal most megérős áron rendelhető Geekbuyingról.

Kétféle szívófejet mellékelnek hozzá. Az egyik egy teleszkópos fúvóka, ami szűk helyekre ideális, autó esetében például az ajtó réseibe, lakásban való használatot tekintve pedig például a billentyűzetedhez. A másik egy kefefejes fúvóka, ami kocsiülésekre és az otthonodban lévő fekvőalkalmatosságokra is kiváló kiegészítő. Bármelyiket használod, még egy kis LED világítás is a segítségedre lesz, hogy a macerásabb részeket könnyebben kitakaríthasd.

A Shunzao Z1 Pro egyformán jó választás autódba és otthonodba, főleg most a 8NK5KQNA  kuponkóddal, 15 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelve Geekbuyingról. A termék lengyel raktárból érkezik, a szállítás ingyenes.

hirdetés