hirdetés

Takarítás a hurrikán erejével

Az Ultenic MC1 robotporszívót 5000 Pa szívóerővel vértezték fel

hír
Takarítás a hurrikán erejével 1

Forrás: Banggood

írta: Bagi
2024-01-25

Nemrég jelent meg az Ultenic kínálatában az MC1 robotporszívó, ami bár nem túl olcsó, de mindent is tud. Az 5000 Pa szívóerő elég bika, de fel is mos, önürít és öntisztít, és a LiDAR rendszer segítségével elég jól megküzd a lakásban fellelhető akadályokkal. Felszerelték szőnyegérzékelővel, kapott 4 leesésgátló szenzort, de leküzdi a küszöböket is. A Banggoodtól szereztünk kupont is hozzá, hogy az ára is barátságosabbá váljon.

A LiDAR navigáció segítségével képes alkalmazkodni a nehezebb terepekhez, akár sötétben is gyorsan és pontosan összeállítja a lakás térképét, több szintet könnyedén lekezel. 8 méteren belül 360 fokban szkenneli a környezetet, akár 2160-szor vesz mintát másodpercenként. A 4 leesésgátló szenzor dolgozik benne, így nem kell aggódnotok a lépcsők miatt, de az 1,8 centis küszöbökön is átküzdi magát.

A Banggoodról a BGf28f1a  kupon használatával tudjátok megvásárolni olcsóbban, így 212 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).. Cseh raktárból, költségmentesen szállítják.

hirdetés