hirdetés

Tablet és projektor vihető meglepően olcsón a TomToptól

Középkategóriás eszközök, alsókategóriás áron

hír
Tablet és projektor vihető meglepően olcsón a TomToptól 1

Forrás: Tomtop

írta: Don Kartács
2023-05-11

A TomTopon egy Lenovo tablet és egy projektor kelleti magát, az előbbi azért tarthat a szokásosnál nagyobb figyelemre számot, mert a korábbi szériából mi is birtoklunk egyet és 4 éve teszi a dolgát a viszonylag jó minőségű termék. A Xming Q1 SE pedig egy olcsó, de a bugos androidos rendszertől megfosztott projektor, ami így már megüti a vállalható szintet. Mindkét termék EU raktárból érkezik, ingyenes szállítással.

Amennyiben nem akarjátok, hogy a 2×3 W-os hangszórón hangoskodjon, akkor jack csatlakozón rádughattok egy fejhallgatót vagy hangrendszert is. Gyenge pontnak látom a fényerőt, ami 150 ANSI lumen, de a gyártó legalább a szabványos értéket adta meg és nem hantázott össze több ezer lumenes fényerőt.

Érdekesség még, hogy ez nem egy okosprojektor, vagyis nem fut rajta Android, ami elsőre hibának tűnhet, de sok esetben áldás, hiszen ezek igazi bughalmazok szoktak lenni. Ennek ellenére WiFi-n keresztül képes screencastre, vagyis meg tudja jeleníteni a telefonotok képét is. A trapézkorrekcióról nem esik szó, de egy értékelés szerint arra nem képes, a hűtése viszont állítólag nagyon csendes, ami mindig jó pont az ilyen eszközöknél. Összességében véve ez egy kinézetre Wanbo másolat a bugos Android rendszer nélkül, szóval akár még jó is lehet, de a legfontosabb az, hogy olcsó. A Full HD felbontású megjelenítőt 36 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megkapni, német raktárból, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés