hirdetés

Szuper olcsó a Redmi Pad

A hét ajánlata

hír
Szuper olcsó a Redmi Pad 1

Forrás: Geekbuying

írta: SonkaMod
2023-07-13

Azt hiszem, hogy nem is kérdés, hogy megtaláltuk a hét legeslegjobb ajánlatát. Ezt akár már így csütörtökön ki merem jelenteni, mert a Geekbuying nagyon jó akciót hirdetett egy táblagépre. Ráadásul a Redmi Padre, ami egy remek gép, jobb minőségben, mint a kínai tabletek általában, de mégis ugyanazon az áron. Van belőle több verzió, így kedvünkre válogathatunk is. Bár Kínából küldi a webshop ezeket a kütyüket, semmiféle plusz költség nem terheli a boltban kifizetett vételáron kívül.

Kapott egy 8000 mAh kapacitású, igen méretes telepet, ez látja el energiával a részegységeket, ami 21 órányi képernyőidőt jelent a gyártó szerint, de még gaming esetén is kijön a fél nap. A feltöltésről pedig a 18 wattos gyorstöltés gondoskodik. Operációs rendszert tekintve a Xiaomi „saját Androidjával”, a MIUI 13-mal rendelkezik, ami szintén egy elég jó pont a készülék mellett.

A hazai boltokban is árulják a táblagépet, viszont a 4/128 GB-os verzióért legalább 78 000 Ft-ot elkérnek, a Geekbuyingon viszont most extrán jó ajánlatot kaptunk hozzá. A 4/128 GB-os modell a 7FV7YPOG  kuponkóddal 55 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, 6 GB RAM-mal pedig a 7FV7FGNO  kuponkóddal kell rendelni, és így 62 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, szerintem ez a legjobb választás. Még elérhető a 8 GB memóriás változat is a 7FV7KJXS  kuponkóddal, de az már 83 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kóstál, persze még ez is igen jó árnak számít. A Geekbuying kínai raktárból küldi a gépeket, de ingyenes a Priority Line szállítási mód, amivel mindenféle plusz költségektől mentesen érkezik meg tőlük a csomag.

hirdetés