hirdetés

Szuper kuponok szuper hangszórókra

Válogassatok a Sounarc buli kellékei közül

hír
Szuper kuponok szuper hangszórókra 1

Forrás: Geekbuying

Bagi
írta: Bagi
2023-10-31

Nincs is jobb a hideg téli estéken, mint összejönni a barátokkal. Egy csapatós bulihoz, laza zene hallgatáshoz vagy egy karaoke partihoz jól jönnek a Sounarc hordozható hangszórói. A Geekbuyingtól most öt modellre is kaptunk kuponokat, sose voltak ezek a kütyük ilyen jó áron. Minden terméket pár nap alatt, cseh raktárból kaptok meg.

A Geekbuying SOUNARCK1  kuponjával 37 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni, semmilyen extra költség sem terheli már.

Sounarc A1 80 W-os Karaoke parti szett

A Sounarc A1 egy könnyen hordozható, 80 W-os Bluetooth hangszóró, amit két hangsugárzó ad le, egy szíj segítségével pedig könnyen magatokkal tudjátok vinni. Mérete 205x123x94,7 mm és mindössze 1,88 kgRGB színekben pompázik, több fényjáték között tudtok választani. Egy házibulit remekül kiszolgál, amit támogat a TWS funkció is, ennek segítségével két ilyen cucc is összeköthető, így sztereóban szólnak.

A 6000 mAh kapacitású akkuval akár 10 órán át is bömböltethetitek a zenét, karaoke módban 7 óra üzemidő hozható össze. 2-3 óra alatt tölthetitek fel, de a legjobb funkciója, hogy Type-C porton keresztül power banknak is használhatjátok. A zenét nemcsak Bluetooth-on keresztül szolgáltathatjátok, mivel befogad 128 GB-os pendrive-ot és TF kártyát is. Medencés buliba is vihetitek, mivel IPX6 szabvány szerint vízálló, de azért ne vágjátok be a medence közepébe. A karaoke módhoz kaptok két mikrofont is.

A Geekbuying SOUNARCA1  kuponjával 22 600 Ft-ért szerezhetitek be ingyenes szállítással, cseh raktárból érkezik.

 

Sounarc M1, újabb 80 watt az éneklős bulikra

A Sounarc újabb 80 wattos karaoke szettel érkezett. Az M1 szintén párosítható egy másik hangszóróval, így 160 wattos falat rengető élményben lehet részetek. Két vezeték nélküli mikrofont támogat, és a zenéket Bluetooth-on, TF kártyán, pendrive-on és 3,5 mm-es AUX porton keresztül is megoszthatjátok vele. Természetesen ezzel is tölthetitek a kütyüiteket, power banknak is használhatjátok. A 8000 mAh-s akkumulátor 15 órán keresztül bírja a gyűrődést, Type-C kábellel hat óra alatt tölthetitek fel. Könnyen hordozható, hiszen mindössze 1,16 kg, és megfelel az IPX6 vízállósági szabványnak.

Használjátok a SOUNARCM1  kupont, így 26 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kapjátok meg cseh raktárból, ingyenes szállítással.

Sounarc R2 60 W-os hordozható hangszóró

Az előző modellekkel ellentétben, ezt a 60 W-os modellt csak zenés-táncos bulikra tervezték. Kompakt méretű, egy szíj segítségével bárhová magatokkal vihetitek, hiszen csak 290x115x115 mm és 1,5 kg. A 6000 mAh-s akkumulátor 12 órás használatot garantál egyetlen töltéssel, viszont ez a fényeffektustól és a hangerőtől változhat. Szabadon változtathatjátok az RGB világítási módokat, és össze is párosíthattok két hangszórót, hogy 120 W-tal sztereóban élvezhessétek a zenét. A vezeték nélküli csatlakozásról a Bluetooth 5.3 gondoskodik, de hallgathattok zenét USB- vagy audio porton keresztül is.

A Geekbuying SOUNARCR2  kuponjával most csak 18 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek meg. Ingyenes szállítással Csehországból küldik.

Sounarc P3, vidd magaddal a zenét mindenhova

Ez a kicsi és kompakt 16 wattos hangszóró könnyen hordozható, csak 255x87x110 mm, és IPX4 vízálló. Össze is párosíthattok két hangszórót, hogy sztereóban élvezhessétek a zenét. Bluetooth 5.1 biztosítja a stabil kapcsolatot, a hatótávja 10 méter. Az 1500 mAh-s akkumulátor 7 óra lejátszást tesz lehetővé, 3 óra alatt tudjátok feltölteni. Izgalmas LED világítást kapott, 3 üzemmód közül válogathattok.

A Geekbuying SOUNARCP3  kuponjával most 6900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kaparinthatjátok meg.

hirdetés