hirdetés

Szuper erő szuper áron

Az izom Kukirin G4 roller sosem volt még ilyen olcsó

hír
Szuper erő szuper áron 1

Forrás: Banggood

írta: Bagi
2024-02-26

Tavaly örvendeztette meg a sebesség megszállotait a Kukirin G4 elektromos roller, idén viszont a diszkontok szárnyalnak, így most az eddigi legütősebb áron vásárolhatjátok meg ezt a brutális kétkerekűt. A 2000 wattos motor 70 km/h-ás száguldást tesz lehetővé, a lengéscsillapítóknak köszönhetően mégis komfortos lesz a csapatás. A hatótávja sem elhanyagolható, hiszen akár 75 km-t is megtehettek vele. Használjátok a Banggood kuponját, így már 304 000 forintért tiétek lehet ez a szörnyeteg.

Hat LED lámpa teszi biztonságossá az éjszakai közlekedést, találtok rajta első fényszórót és irányjelzőket elöl és hátul, de egy féklámpa is helyet foglal a vázon. Egy érintőképernyős kijelzővel látták el, ahol nemcsak nyomon követhetitek a menetadatokat, hanem beállíthatjátok a vezetési módot és bekapcsolhatjátok a fényszórót. Megfelel az IP54 vízállósági szabványnak, így nem kell rettegnetek egy hirtelen jött záportól sem.

A kiváló teljesítménye, hosszú hatótávja, erős felépítése és aktuális kedvező ára miatt tökéletes választás az adrenalin szerelmeseinek.

A Banggoodról a 8991ef  kuponnal most sosem látott áron, mindössze 304 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni. Cseh raktárból, költségmentesen szállítják.

hirdetés