hirdetés

Szuper áron rendelhetjük a Xiaomi okos csúcsfogkeféjét

A gyártónak ez a zászlóshajója

hír
Szuper áron rendelhetjük a Xiaomi okos csúcsfogkeféjét 1

Forrás: Banggood.com

SonkaMod
írta: SonkaMod
2022-02-24

A Mijia T700 a Xiaominak a jelenleg legnagyobb tudású szónikus fogkeféje, ami ténylegesen a Xiaomi márkanév alatt fut. A fogkefe nagyon izgalmas konstrukció a LED-es kijelzője miatt, de több érdekesség is került bele ezen kívül is. nagyon sűrű a feje, észleli a túlzott rányomást, appról testreszabható és még megannyi remek tulajdonság jellemzi. Most a Banggoodon jó áron, 24 200 forintért rendelhető, ami ennél a modellnél alacsony árnak számít.

1050 mAh kapacitású akkumulátora van, amivel 24 napos üzemidőt ígérnek, de folyamatosan töltőn tarthatjuk, mert indukciós elven működik, és kényelmes a dokkolóján tartani. Mint minden fogkefe, ez is IPX7-es minősítéssel rendelkezik, tehát bármennyit használhatjuk víz alatt, nem lesz semmi baja. A fogmosás közben sokszor hajlamosak vagyunk túlzottan rányomni a kefét a fogainkra, ami roncsolja a zománcot rajta. A Mijia T700 ezért figyelmeztet, ha túlságosan rányomjuk, így kímélhetjük a fogainkat.

A Mijia T700 képviseli most a csúcsot a Xiaomi fogkeféi között. Tavaly ősszel került a boltok polcaira, és Aliexpressen ritka az, hogy 30 000 forint alatt árulják. Banggoodon most a BGHB218  kuponkóddal érdemes megrendelni, amivel mindössze 24 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Egy ilyen csúcsfogkeféért szerintünk ez nagyon kedvező ár, de igaz, hogyha nincs szükségünk a fancy funkciókra, akkor sokkal olcsóbban is rendelhetünk minőségi fogkefét.

hirdetés