hirdetés

Szuper akciósak a Nandme fogkefék

Most kell megrendelni őket

hír
Szuper akciósak a Nandme fogkefék 1

Forrás: AliExpress, Nandme Official Store

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-06-14

Nagyon szeretjük a Nandme fogkeféket, ami majdhogynem csak egy dolognak köszönhető. Ez az egy pedig az, hogy a termékeik rendelhetők 12 darab pótfejjel is, ami szinte egyedülálló a piacon. Persze az egyéb tulajdonságaikat és az árazásukat tekintve is jó termékek, de mégis ez az egy pont, ami miatt igencsak szimpatikusak lettek. Most akciósan rendelhetők a termékeik, amik így extra olcsók, még a 12 darab pótfejjel együtt is.

Szuper akciósak a Nandme fogkefék 2

Forrás: AliExpress, Nandme Official Store

Nandme NX6000

A Nandme NX6000 egy viszonylag egyszerű szónikus fogkefe, de így is tudja azokat a funkciókat, amik igazán kihagyhatatlanok egy ilyen eszköznél. A motorja 31 000-et forog percenként, van három külön módja: a „soft”, a „white” és a „clean”. Hangzatos nevek, de valójában valószínűleg csak erősségi fokozatokat rejtenek. Van benne időzítő is, használat közben félpercenként figyelmeztet, két perc után pedig automatikusan kikapcsol. Elvileg 80 napig megy el egy töltéssel, és Type-C porton keresztül lehet újra feltölteni. Ami viszont a legjobb a kütyüben, hogy a Dupont sörtés fogkefe fejből adnak hozzá összesen 12 darabot. Ez rengeteg, gyakorlatilag azt jelenti, hogyha három havonta cseréljük, akkor is 3 évre elegendő muníció van.

Ennyi pótfejjel is zseniálisan olcsó a termék, Aliexpress coinokkal 10%-ot lehet rajta spórolni, így pedig már 5500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető. Fontos, hogy ki kell választani az ingyenes szállítást, mert úgy a legolcsóbb, vagy pedig kettő rendelése esetén ingyen van mindegyik szállítási mód.

Szuper akciósak a Nandme fogkefék 3

Forrás: AliExpress, Nandme Official Store

Nandme NX7000

A Nandme NX7000 sem egy űrtechnológiás kütyü, de ennek már összesen 15 módja van, ami úgy jön ki, hogy valójában ötféle használati móddal rendelkezik, de mindegyiken belül még állítható a sebesség is három lépcsőben. A motorja 41 000-et forog percenként, ami szintén előrelépés, és van benne időzítő is, használat közben félpercenként figyelmeztet, két perc után pedig automatikusan kikapcsol. Elképesztően sokat bír az aksija, a sajtóanyag szerint 365 napot, azaz összesen egy évet megy egy töltéssel, ha egyszer használjuk egy nap a sensitive módban. Bár ez lehet egy erős túlzás is, ha ennek tudja a felét vagy negyedét, már az is nagyon jó, tölteni pedig Type-C porton keresztül lehet.

Ezt a variánst is lehet 12 darab pótfejjel rendelni, ráadásul piszkosul jó áron. Aliexpress coinokkal 10% lejön az árból, de tovább spórolhatunk a NANDME6002  kuponkóddal, így pedig a végösszeg 6500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). lesz a rengeteg pótfejjel együtt, ingyenes szállítással.

Szuper akciósak a Nandme fogkefék 4

Forrás: AliExpress, Nandme Official Store

Nandme NX8000

Talán ez a legmegérősebb modell mind közül, mert egy csomó dolgot tud, mégis elképesztően olcsó még így is. Ez a fogkefe ötféle működési móddal rendelkezik, amit az egy darab gombjával vezérelhetünk. Természetesen van benne időzítő, 2 perc után kikapcsol, félpercenként pedig ütemkimaradással jelez. A motorja sem semmi, akár 41 000 vibrációra is képes percenként. Ami pedig abszolút plusz, hogy indukciós töltője van, ráadásul egy teljes töltéssel akár 200 napot is elmegy. Másik nagy előnye, hogy érzékeli, ha túlságosan rányomjuk a fogunkra a kefét, és ilyenkor sárgán világít, hogy ne legyünk annyira vehemensek. Ezzel a fogzománcnak tehetünk jót, hogy nem koptatjuk feleslegesen. Ám nemcsak sárgán tud világítani, hanem kéken is, ami pedig arra figyelmeztet, hogy ideje kicserélni a fejet. Ezt egy chip számlálja a fejekben, hogy mennyi időt mentek összesen.

Természetesen ez a modell is elérhető 12 pótfejes csomagban, amikből 6 darab puha, 6 darab pedig kemény sörtékkel rendelkezik. Ez a nagy pakk pedig mindössze 8400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a 10%-nyi aliexpress coinokkal elérhető kedvezménnyel és a NANDME6002  kuponkóddal.

Szuper akciósak a Nandme fogkefék 5

Forrás: AliExpress, Nandme Official Store

Nandme NX9000

A Nandme legjobb fogkeféje az NX9000, ami természetesen szónikus elven működik, és akár 36 000 vibráció/perc-es sebességre is kapcsolható, valamint rendelkezik ötféle különböző móddal. Ám emellett is azt ígéri a gyártó, hogy rendkívül halk, ami csak egy kényelmi kérdés, de tény, hogy kellemesebb egy csendes eszközt használni. Az anyaghasználata kifejezetten prémium, matt fekete alumínium a nyél, de nyilván a fejek azért műanyagok. IPX7-es minősítésű, bevihetjük a zuhany alá, mosogathatjuk kedvünkre, akkor sem fog beázni annak ellenére sem, hogy van rajta egy szofisztikált LCD kijelző. Ezen a felületen mutatja az akkumulátor töltöttségét, a használati módot, valamint azt, hogy hol tartunk a fogmosásban. Értelemszerűen a különböző beállításokat is itt látjuk vizuálisan, de nem érintős, gombbal kell vezérelni. Indukciós töltő tartozik hozzá, ami szintén egy remek kényelmi dolog, ennek az adapternek a vége pedig egy hagyományos USB port, tehát akár power bankről is mehet a töltés.

A gyártó ezt is kínálja 12 fejes csomagban, amely pótfejeknek a fele puha, a másik pedig keményebb sörtékkel rendelkeznek. Az ára még ennek is abszolút budget, erre is jár a 10% kedvezmény Aliexpress coinokkal, valamint az NX8000618  kuponkódot lehet felhasználni hozzá, amivel a nagy csomag mindössze 13 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül.

hirdetés