hirdetés

Szuper ajánlatok a barkácsolás szerelmeseinek

A GearBerry lézergravírozóval, vágógéppel és 3D nyomtatóval készül az év legnagyobb vásárára

hír
Szuper ajánlatok a barkácsolás szerelmeseinek 1

Forrás: GearBerry

írta: Bagi
2023-11-07

A héten megérkezik az év egyik legbrutálisabb promóciója, remélem már ti is várjátok a szinglik napját. Ha szerettek bütykölni, mindenképp érdemes ellátogatnotok a GearBerry webáruházába, hiszen vásárlási segédlettel, és az egyik legnagyobb 3D nyomtató és lézergravírozó választékkal állnak a rendelkezésetekre. Európai raktárból, extra költségek nélkül szállítanak, 30 napon belül cserélik a hibás termékeket, vagy 7 nap alatt visszatérítik a vételárat. November 7. és 13. között csapjatok le az ütős ajánlatokra.

Kingroon KLP1 3D nyomtató

A KLP1 egy igazán komoly és szupergyors eszköz, 500 mm/s nagy sebességű nyomtatásra képes, amit 20 000 mm/s² gyorsulással tud összehozni. Az ADXL345 modul biztosítja a rezgéskompenzációt, így a kiváló minőséget. Teljesen fém kialakítású, az új extrudert erős hűtőrendszerrel szerelték fel. Szélesebb körű anyagválasztást tesz lehetővé, beleértve a hagyományos anyagokat, mint a PLA, ABS, PETG, TPU és a fa, de olyan magas hőmérsékleten alakítható anyagokat is, mint a nylon és a CF. WiFi-n keresztül bárhonnan és bármikor kényelmesen vezérelhetitek, akár a telefonotok segítségével is. A szintezés automatikus és a tárgylemez könnyen eltávolítható. A maximális nyomtatható méret 210x210x210 mm, a teljesítménye 240 watt és 0,05-0,3 mm a nyomtatási pontossága.

A vásár keretében 133 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg, európai raktárból szállítják.

TwoTrees TTC450 CNC

Bonyolultabb feladatokhoz praktikusabb ezt a CNC gépet használni, mint egy hagyományos lézer gravírozót. A nagy munkaterület 460x460x80 mm, szerencsére a gép 70 százalékos összeszereltségben érkezik, és megfelel a legtöbb gravírozási igénynek, kereskedelmi és művészi igényekre is használhatjátok. Erős és tartós fémvázas konstrukció. Könnyen csatlakoztatható és vezérelhető, támogatja a WIFI-n, TF-kártyán és USB-kapcsolaton keresztüli működést, de offline is gravírozhattok vele 0,01 mm-es pontossággal. Egy vészleállító kapcsolót is találtok rajta. 2D-s és 3D-s munkákat is készíthettek vele elég sok féle anyagon, beleértve a műanyagokat, akrilt, ipari műanyagokat, fémeket és még sok mást.

Most a GBTT20  kuponnal 20 százalékot spórolhattok, így 151 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá.

AlgoLaser Alpha 22W lézergravírozó

Az AlgoLaser 22W a második generációs COS technológiát alkalmazza. A polarizált sugár 40 százalékkal javítja a lézer teljesítményét a hagyományos 20 W-os lézermodulokhoz képest, a lézerfoltokat téglalapból négyzetté tömöríti. Az alkotásokat képes több, mint 500 színárnyalattal gazdagítani, az élénk és tartós színeket a rozsdamentes acél oxidációja hozza létre gravírozás közben. Kiemelkedő vágási teljesítményre képes, akár 30 mm-es fenyő deszkát vagy 20 mm-es tölgy lapot is apríthattok vele.

Egy kétmagos processzorral látták el, ami nemcsak gyors, hanem energiahatékony is egyben. A 8 GB RAM mellett a 32 GB-os SD kártya további bővítést tesz lehetővé, és az AlgoLaser firmware támogatja az OTA és az SD kártyás frissítéseket is.

400 mm/s gravírozási sebességre képes, ami akár hétszer gyorsabb a hagyományos versenytársakhoz képest, egy 210×280 mm-es szürkeárnyalatos képet 36 perc alatt készít el. Az elszívója automatikusan szabályozza a légáramlást a sebesség és a teljesítmény alapján. Támogatja a közvetlen vezérlést az AlgoLaser app, a LightBurn és a LaserGRBL szoftvereken keresztül. Offline is használhatjátok, választhattok a kezdő és a professzionális mód között, és sablontárat, beépített rajzeszközöket is kaptok mellé, és rengeteg betűtípus is rendelkezésetekre is áll.

A mágneses és levehető fémburkolata könnyen tisztítható, és lehetővé teszi a mélyebb vágási fókuszt, az Air Assist fúvókába integrált lézervédő lencse pedig meghosszabbítja a lézer élettartamát. Félautomata fókusszal, kétoldalas rögzítéssel és hétféle biztonsági védelemmel láttál el a készüléket. Van benne dőlés-, USB kapcsolat- és áram érzékelés, vészleállító kapcsoló és billentyűzár is.

Most 300 dollárral olcsóbban adják, így 282 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

hirdetés