hirdetés

Szúnyogcsapdák a nyugodt nyári estékhez

A Ranvee-nél több modellt is kuponnal kínálnak

hír
Szúnyogcsapdák a nyugodt nyári estékhez 1

Forrás: Ranvee

Bagi
írta: Bagi
2024-06-25

Az egyik legidegesítőbb a nyári estékben, hogy folyamatosan támadnak a szúnyogok. Ha csak nyugodtan ücsörögnétek a teraszon, vagy bóklásznátok egyet a langy melegben, akkor ezek az agresszív rovarok biztosan megtalálnak. A legrosszabb, amikor bejutnak a lakásba és az éjszaka közepén a magas hangjukra ébredtek fel. Számos megoldást találtak ki ellenük, talán a legkevésbé zavarók a szúnyoglámpák, amik UV fénnyel és elektrosokkal dolgoznak, így nem mérgezitek magatokat vegyszerekkel. A Ranvee most több típushoz is küldött kupont, érdemes lecsapni valamelyikre.

1200 mAh-s szúnyogcsapda

Ha az előző szúnyogirtónál olcsóbb megoldásra vágytok, akkor ezt a modellt nektek találták ki. A működési módja megegyezik az előző típuséval, hiszen ez is UV LED-ek segítségével vonzza be az áldozatokat amiket nagyfeszültség segítségével hatástalanít. Az eszköz elég pofás, találtok rajta akasztót, ha nem az asztalon helyeznétek el. Nyugodtan bedobhatjátok kempingezéshez, mivel mindössze 109 grammot nyom, 12 cm magas és 6 cm átmérőjű az alja. Állítólag akár 200 négyzetméteres helyiségekben is használható. Vásárolhattok belőle 1200 mAh-s akkumulátorral felszerelt változatot vagy USB kábel segítségével üzemeltethetőt, de választhattok akár két darabos szettet is.

Rendelésnél az összes verzióhoz a Ranvee SWZ0VVMFH1C6  kuponkódját kell beírnotok, az akkus változat ezzel 5100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, de érdemesebb a két darabos szettet 6400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolni. Az olcsóbbik, vezetékes változat 3300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető, de ugyancsak jobban jártok, ha 3900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért párban rendelitek. Kínából, költségmentesen érkeznek.

hirdetés