hirdetés

Szoftverek és játékok kódvására

Windows, office, Avast és Xbox kulcsok remek áron

hír
Szoftverek és játékok kódvására 1
írta: SonkaMod
2019-07-12

A megszokott kuponokkal készültünk nektek, amit most a LVLGO szállít számotokra. Azért szeretjük ezt a partnerünket, mert általában játékkódokkal is készülnek, mi pedig nem vetjük meg ezt a műfajt. Most is kaptunk Windows és Office termékkulcs ajánlatokat, de Avast előfizetést is kínálnak, ráadásul nem is drágán. A játékok és Xbox kódok már csak hab a tortán, de egyben a kedvencünk is.

Hogyan vásárolhattok az LVLGO webshopjából?

Egy gyors regisztrációt követően kosárba helyezitek a kívánt terméket, majd a képen is látható helyen megadjátok a megfelelő kuponkódot (ha van ilyen), és kiválasztjátok a nektek tetsző fizetési módot.

Itt is, ahogyan minden egyéb webshopban a PayPalt ajánljuk, hiszen így nemcsak az adott oldal supportja véd titeket, hanem a PayPal vásárlóvédelmét is élvezhetitek, ha rosszra fordulnának a dolgok. Ezzel 180 napon belül bármikor indíthattok reklamációt, így teljes mértékben bebiztosíthatjátok magatokat és a vásárolt szoftvereteket is.

Az oldal alján található Pay Now gombra kattintva átirányítanak titeket a választott fizetési szolgáltatás oldalára, ahol kifizethetitek a rendeléseteket. Ezek után e-mailben fogjátok megkapni a vásárolt termékeket.

Amennyiben bármi problémátok adódik a rendelés vagy a termékek felhasználása során, bátran forduljatok az LVLGO 24/7-es ügyfélszolgálatához, akik e-mailben ([email protected]) és Skype-on (lvlgo.com) is rendelkezésetekre állnak.

Disclaimer: cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk az LVLGO.com-tól függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget az LVLGO oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása az LVLGO és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel az LVLGO oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés