hirdetés

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a GoDeal24-től

hír
Szoftver kedd 1

Forrás: GoDeal24.com

írta: Atika
2022-10-25

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A GoDeal24 remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

Hogyan frissíthetitek számítógépeteket a legolcsóbban? Nem csak az új hardverekkel lehet feldobni a meglévő számítógépeteket, hanem a legújabb szoftverekkel is. Ha még mindig a Windows vagy az Office régebbi verzióit használjátok, akkor a GoDeal24 halloweeni akciójában megvásárolhatjátok a legújabb Windows operációs rendszert és Office-t, és így nagyon olcsón juthattok hozzá ezekhez a remek szoftverekhez. Mostantól ráadásul óriási csomagokat is be tudtok szerezni, így egyszerre 50 vagy akár 100 licencet is vásárolhattok, jóval kedvezőbb áron.

Forrás: GoDeal24.com

[wpdatatable id=6]

A vásárlási folyamat gyerekjáték, és rengeteg fizetési mód ál rendelkezésetekre. Minden fentebb említett promóció és leárazás limitált ideig és darabszámban elérhető, szóval, ha frissíteni szeretnétek a programjaitokat, akkor érdemes minél hamarabb lecsapni ezekre az ajánlatokra.

Ha valamilyen problémába ütköztök, esetleg bármilyen kérdésetek merülne fel, a GoDeal24 ügyfélszolgálata a rendelkezésetekre áll. Csak küldjetek egy emailt a [email protected] címre, és a lehető leghamarabb válaszolni fognak.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a GoDeal24-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a GoDeal24 oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a GoDeal24 és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a GoDeal24 oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés