hirdetés

Színre lépett az új, mágneses Usams power bank

45 wattos PD gyorstöltés, 18 000 mAh, mi kell még?

hír
Színre lépett az új, mágneses Usams power bank 1

Forrás: AliExpress, USAMS Official Store

írta: Raven96
2024-03-21

Power bank tekintetében a piac már olyannyira telített itthon és külföldön egyaránt, hogy szinte már minden weboldalon és sarkon vehetsz egyet, bár nem mindegy, milyet és mennyiért. A Usams mindig tud újat mutatni, ilyen az US-CD216 mágneses power bank is. Képes a 45 wattos PD gyorstöltésre, ezen felül még számos szabványt támogat és egy beépített, 80 centiméteres kábellel érkezik. Type-C és Lightning csatlakozós verzióban is rendelhető, cserélgetheted őket, feltéve, ha mindkettőből beszerzel egyet. Az AliExpress szülinapi leárazásának hála most mindkettő kuponozható.

Mágneses teteje könnyedén a helyére cuppan, cserélgetheted a kétféle fejet (feltéve, ha mindkettőből rendelsz legalább egyet) és dizájn szempontjából is jópofa. A kütyü nem nagy, 50x50x112 milliméteres. Túlfeszültség, túlmelegedés és rövidzárlat elleni védelemmel is ellátott, így nem kell ezektől tartanod.

A RENDELJKINAIT5 USAMSMAR  és a 24AN02  kuponkódok felhasználásával most 14 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted házhoz AliExpressről a fekete és fehér verziót is, mindegy, milyen kábellel választod.

hirdetés