hirdetés

Szimpatikus az egyszerű Vactidy T6 robotporszívó

Ez a porszívó mer „nem túl okos” lenni

hír
Szimpatikus az egyszerű Vactidy T6 robotporszívó 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-05-22

Eddig ismeretlen volt számomra a Vactidy márkanév, de most szembejött a T6-os modelljük, ami egy jól átgondolt, egyszerű robotporszívónak tűnik, még úgy is, hogy nem kifejezetten modern gép. A készülék nagyjából 4-5 éves technológiai szinten van, viszont korrekt a szívóereje, van már appos vezérlése és nagyon kedvező áron hozzá lehet jutni.

Abszolút a Vactidy T6 mellett szól, hogy Aliexpressen elérhető hozzá egy csomó kiegészítő, így ha kéne új szűrő, oldalkefe vagy egyéb alkatrész, akkor azokat elég jó áron be tudjuk szerezni.

Nagyon tetszik nekem ez a gép, de nem azért mert valami modern technika lenne, mert egyáltalán nem az. Pont azért tetszik, mert végtelenül racionális döntés lehet sokak számára ilyet venni. Lehet időzíteni, elég jó a szívóereje, és sokaknak ennyi elég is. Nem készít térképet, nem fogja kikerülni az otthagyott fél pár zoknit, de akinek ez nem gond, számára egy tök jó budget megoldás a Vactidy T6. Az ára pedig nagyon szépen kompenzál, mert a Banggoodon a BG59d40d  kuponkóddal csak 41 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül ingyenes szállítással, EU raktárból. Egyébként a Geekbuyingon is árulják, de ott 10 dollárral többet kérnek érte.

hirdetés