hirdetés

Szerezz Windows 10-et teljesen ingyen!

Nyárnyitó akció

hír
Szerezz Windows 10-et teljesen ingyen! 1
írta: Atika
2020-05-11

Egyre több ember dolgozik otthonról, hiszen az új koronavírus okozta korlátozások nagy része továbbra is tart. A home office sokaknak lett természetes, de kezdetben több nehézséggel és problémával is járhat. Az egyik legegyszerűbb része viszont a megfelelő szoftverek kiválasztása, amelyekkel továbbra is megfelelően végezheted a munkádat.

Minden Microsoft Office fél áron!

Már 1,2 milliárd ember használja az Office programcsomagot. A Microsoft ezen szoftvere egy széles körű eszköztárat és szolgáltatáscsomagot biztosít, amellyel bárhonnan és bármikor dolgozhatsz. Ha felhasználod az XOFF50 kuponkódot, akkor 50% extra kedvezményt kapsz minden Office termék után:

Windows 10 38% kedvezménnyel

Ha elégedett vagy a jelenlegi Windows rendszereddel, akkor csodálkozva nézhetsz, hogy miért is kellene frissítened a legújabb verzióra. A Windows 10 az eddigi legstabilabb és legbiztonságosabb Windows, ami valaha megjelent. Rengeteg újítást tartalmaz, mint a Microsoft Edge böngésző vagy Cortana, a digitális asszisztens, amelyek segíthetnek a munkádban. Vásárolj Windows 10-et, és használd az XOFF38 kuponkódot az extra 38% kedvezményért:

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a licenckulccsal. A szoftverekre egy éves teljes körű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a Keysworlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a [email protected] email címen tudjátok elérni.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a KeysWorlds-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a KeysWorlds oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a KeysWorlds és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a KeysWorlds oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés