hirdetés

Nagy nyári szoftvervásár

Olcsó Office mellé ingyen Windows 10 jár!

hír
Nagy nyári szoftvervásár 1
írta: RK
2020-05-11

Ha még mindig nem Windows 10-et használtok, akkor nagyon sok új funkcióról vagytok lemaradva. A legújabb Microsoft operációs rendszer mind közül az eddigi legstabilabb és leggyorsabb, ezért érdemes minél hamarabb váltani rá.

38% kedvezmény minden szoftverre

Ha esetleg csak Windows-ra lenne szükségetek, akkor külön is megvásárolhatjátok, ekkor 38% kedvezményt kaptok a SUMMER38 kupon felhasználásával:

50% kedvezmény minden MS Office-ra

A nyári vásár oldalán megtalálhatjátok az összes Office terméket – köztük még az Apple gépeire szánt verziókat is -, amelyeket a SUMMER50 kuponnal az alábbi árakon vásárolhattok meg:

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a licenckulccsal. A szoftverekre egy éves teljes körű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a Keysworlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a [email protected] email címen tudjátok elérni.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a KeysWorlds-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a KeysWorlds oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a KeysWorlds és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a KeysWorlds oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés