hirdetés

Szerezz ingyen Windows 10-et!

Anyák napi akció

hír
Szerezz ingyen Windows 10-et! 1
írta: Atika
2020-05-06

A Gearsoon anyák napjára is kedveskedett nektek. A rengeteg home office-ra való tekintettel jelenleg minden Office programcsomag mellé ajándékként jár egy Windows 10, hogy ne kelljen a beszerzéssel külön vacakolnotok.

Microsoft Office fél áron!

Már 1,2 milliárd ember használja az Office programcsomagot, amely egy széleskörű szolgáltatáscsomagot foglal magába. Bárhonnan és bármikor dolgozhattok a segítségével, ezzel pedig az egyik legjobb irodai szoftver a piacon. Ha felhasználjátok az XOFF50 kuponkódot, akkor 50% extra kedvezményt kaptok minden Office termékre:

Windows 10 38% kedvezménnyel

Hiába vagy elégedett a jelenlegi operációs rendszereddel, ugyanis a Windows 10 az eddigi legstabilabb és legbiztonságosabb megoldás. Rengeteg újítást is tartalmaz, mint a Microsoft Edge böngésző vagy Cortana, a digitális asszisztens, amelyek tovább segíthetik a munkátokat. Az XOFF38 kuponkóddal 38% kedvezményt kaptok minden Windows 10 verzió árából.

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a licenckulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a Gearsoon 24/7-es ügyfélszolgálatát a [email protected] email címen tudjátok elérni.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Gearsoontól függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Gearsoon oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Gearsoon és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Gearsoon oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

Nyitókép forrás: Tadas Sar, Unsplash

hirdetés