hirdetés

Szépen kúszik le a BlitzWolf polcsugárzó ára

Már nem bitang drága a kezdő audiofil cucc

hír
Szépen kúszik le a BlitzWolf polcsugárzó ára 1
írta: SonkaMod
2021-07-30

A BlitzWolf faházas sztereó polcsugárzója még tavasszal jelent meg, de egész egyszerűen annyira drága volt, hogy nem éreztük szükségét, hogy foglalkozzunk vele. A kezdő ára 60 000 forint körül alakult, ennyiért pedig már majdnem kapunk egy belépőszintű Klipsch hangfalpárt vagy egy Wharfedale Diamondot. Bár lehet ezeknél jobb a BlitzWolf terméke, de ilyen erős nevek mellett ennyiért érthető módon nem vállalja be a vásárló. Mostanra viszont normalizálódott az ára, bár jelenleg sem olcsó, de már megfontolandó vétel.

Az egyéb kezelőszervek és portok az oldalára kerültek, Itt lehet potméterekkel állítani a hangerőt, valamint a magas és a mély hangokat. Van SD kártya és USB foglalat is, tehát adott esetben ilyen jellegű adathordozókról is tud zenét lejátszani. Még további apró gombocskák is vannak rajta a zene vezérlésére, de ezt nem valószínű, hogy sokat használnák a felhasználók.

A hangfalpárt igazándiból butaság lenne a bevezetőben említett termékekhez hasonlítani, hiszen az aktív létével és a Bluetooth-os csatlakozásával inkább olyanokhoz kéne hozzámérni, mint a Magnat Monitor Active és ehhez hasonlók. Így már a 60 000 forintos ár sem tűnik szörnyűnek, de továbbra sem olcsó. Most a Banggoodon a BGW2HW kuponkóddal meg lehet rendelni már 45 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ami viszont már sokkal kedvezőbb ár. A szállításért nem kell fizetni egy fillért sem, importköltségek pedig nem fogják terhelni a csomagot, amit futárszolgálat fog kiszállítani.

hirdetés