hirdetés

Csak pislogtam, hogy mennyi egy Dreame D9 robotporszívó

Erős áron vihető a magyar valóság

hír
Csak pislogtam, hogy mennyi egy Dreame D9 robotporszívó 1

Forrás: Aliexpress

írta: Don Kartács
2022-11-11

A Dreame D9-et korábban az „ez a magyar valóság” jelzővel illettem, mert ez tipikusan egy olyan árcédulájú eszköz, amit a hazai családok is be mernek tervezni a költségvetésükbe. Szinte mindent tud, amire igazán szükségetek lehet, viszont a feleslegesen drága dolgokat kihagyták belőle, így nem lett túl drága. Olyannyira nem, hogy a teszt idején is csak 85 300 Ft-ba került, de jelenleg az alis szétkuponozós trükkel sikerült 71 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ig lefaragnom az EU raktárban lévő termék árát. Ehhez az alábbi kombinációt használtam: beírtam a 11SUPERS7  kódot, mellé kikértem a 3 USD-s store kupont, jött rá +15 dollár automatikus kedvezmény és a coinok után is járt egy kis extra.

Ezekhez külön takarítási módot és üzemmódokat is rendelhettek, vagyis máshogy takarít és töröl majd fel a nappaliban, a konyhában és a hálószobában is. A parancsokat a Mi Home alkalmazás segítségével a legegyszerűbb kiadnotok, ahol még számos egyéb beállítási lehetőséget is megtaláltok. Egy töltéssel 150 percen keresztül képes cirkálni a lakásban, de mivel képes visszatérni a dokkolójára, és feltölteni saját magát, majd folytatni a munkát ott, ahol abbahagyta, így az üzemidő gyakorlatilag végtelen. A porszívózás mellett feltörölni is tud, a folyadékadagolás intenzitása pedig 3 lépcsőben állítható.

Van egy mondás a tőzsdén arra, amikor egy részvény a legalacsonyabb árfolyamértékre esik, ezt hívják „all-time-low”-nak, és valahogy így járt a Dreame D9 is. 71 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért korábban én még nem láttam, ehhez a 11EXTRA2 kódot kell beírnotok, mellé kikérnetek a 3 USD-s store kupont, erre jön rá +15 dollár automatikus kedvezmény és még néhány coin. Ez nevetségesen kevés azért, amit ez a robot tud, főleg hogy EU raktárból küldik, ingyenes szállítással.

hirdetés