hirdetés

Számos videojátékot tudtok jó áron rendelni a Geekbuyingon

Retro konzolt és mobiltelefonos kontrollert is hoztunk nektek

hír
Számos videojátékot tudtok jó áron rendelni a Geekbuyingon 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-07-29

A nyár nem feltétlenül a videojátékok szezonja, hiszen ilyenkor jó az idő, érdemes ezt kihasználni, minél többet tartózkodni a szabadban, otthon ülni ráértek a hosszú, hideg téli estéken. A Geekbuyingon mégis pont most tartanak leárazást a különböző konzolok között, igaz található a kínálatban hordozható változat is, ami saját képernyővel rendelkezik, így akár a tóparton is játszhattok vele. Igyekeztünk inkább ezekből válogatni, illetve hoztunk egy terméket, amivel a mobilotokat tudjátok hordozható játéggéppé alakítani, mert egy teljes kontroller csatlakozik rá, fokozva ezzel a játékélményt.

GameSir X2

A GameSir készüléke segítségével kézikonzollá varázsolhatjátok a telótokat. A kontrollerből két változat kapható, az egyiket Type-C csatlakozóval köthetitek rá a telefonotokra, így egyelőre csak androidos készülékekkel kompatibilis, a Bluetooth verziót viszont az iPhone tulajdonosok is tudják használniHa csatlakoztatjátok, egy teljesértékű kontrollert kaptok, amin rengeteg gomb, irányító található, és a fogása is jó a gumis bevonatnak köszönhetően.

A megfelelő szellőzés érdekében a lehető legkisebb felületen érintkezik a kütyü a mobilotokkal, nem kell aggódnotok a túlmelegedés miatt. A Bluetooth változatot 500 mAh-s akkuval vértezték fel, amivel pár órán keresztül tudtok játszani. Az iPhone tulajok által is használható Bluetooth-os kiadás 21 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető a 6NKL8LON84  kód használatával, míg a Type-C-s változat a 6NKL0F7  kuponkóddal 23 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron vásárolható meg. A szállítás és az áfa mindkét esetben az ár részét képezi. A terméket a cég németországi raktárából küldik futárral, így előreláthatólag gyorsan meg is fog érkezni.

Powkiddy V90 és SF900 videojáték

A Powkiddy termékei inkább a retro vonalat képviselik a játékok terén, ez mind az otthoni, mind a hordozható változatra elmondható. A saját képernyővel rendelkező V90 összecsukható, tehát kis helyen is elfér, kinyitva úgy néz ki kb., mint anno a régen mindenhol kapható Tetris játékok. Beépített aksival rendelkezik, aminek a kapacitása 1200 mAh, kijelzője 3 colos, felbontása nem a legélesebb, 320×240 pixeles, de azokra a játékokra, amiket futtat valószínűleg elegendő.

Az SF900 három részből tevődik össze, egy TV stickre emlékeztető, HDMI csatlakozós fő egységből és két darab kontrollerből. Gyárilag 926 játékot telepítettek rá, de ezek között minden bizonnyal azért vannak közel azonosak is. Az irányítók egyetlen AAA elemmel működnek, aminek segítségével a gyártó által megadott adatok alapján 35 óráig is képesek üzemelni. 

A hordozható Powkiddy V90 ára az NNNV90JUL  kuponkód beírása után 15 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., míg a TV-re köthető Powkiddy SF900 mindössze 9500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ha használjátok az NNNSF900JUL  kódot. A szállítás ingyenes, és az áfa is benne van ezekben az árakban. 

hirdetés