hirdetés

Számítógép kiegészítők az Aliexpress-ről

Apróságok olcsón

hír
Számítógép kiegészítők az Aliexpress-ről 1
írta: hajas
2020-05-12

Összeszedtem néhány olcsó, hasznos kiegészítőt az Aliexpress-ről. A cikkben találtok vezeték nélküli egeret, asztali porszívót, WiFi jelismétlőt, és a végén egy meglepetés vár rátok. Mindegyik kütyü ára bőven az áfahatár alatt van, így nem kell aggódnotok a vámköltségek miatt.

Számítógép kiegészítők az Aliexpress-ről 2

Xiaomi vezeték nélküli egér – 3700 forint

Elsőként jöjjön egy vezeték nélküli egér a Xiaomitól. Szerintem nagyon mutatós a fekete és fehér színben kapható termék. Szimmetrikus, így nem csak a jobbkezesek, hanem a balkezesek is kompromisszum nélkül tudják használni.

Számítógép kiegészítők az Aliexpress-ről 3

Xiaomi NUSIGN asztali porszívó – 3800 forint

Poros az íróasztal? Tele ment kosszal a billentyűzet? A Xiaomi erre is kínál megoldást. A Nusign asztali porszívó kompakt, így simán elfér az íróasztal fiókjában, és ha szükségetek van rá, bármikor elővehetitek takarítani. Ha pedig végeztetek, akkor egyszerűen csak szedjétek le a tetejét, és öntsétek ki belőle a koszt, majd mehet vissza a fiókba.

Számítógép kiegészítők az Aliexpress-ről 4

Xiaomi Mi WiFi repeater pro – 4300 forint

A Mi Wifi Repeater Pro-t már teszteltük korábban, itt tudtok részletesen olvasni a termékről. Ha gyenge a lakásban a WiFi jelerőssége, akkor ez a kütyü orvosolja majd a problémát. A terméken két kihajtható antenna gondoskodik arról, hogy az egész lakásban legyen internet. Beüzemeléséhez a Mi Home applikációra lesz szükségetek, ezen keresztül rá kell kapcsolódnotok vele a WiFi hálózatotokra, majd konfiguráljátok, és kész is. 2,4 GHz-es frekvencián 300 Mbps-os sebességre képes, és egyszerre akár 64 eszköz is csatlakozhat rá.

Számítógép kiegészítők az Aliexpress-ről 5

Kebidumei óriás enter billentyű – 2400 forint

Bevallom őszintén, eddig csak a mémekben láttam ilyen óriási enter gombot. Az biztos, ha felidegesít titeket az Excel, vagy szétesik a formázás a Wordben, vagy az agyatokra megy az egyik kolléga, akkor igazán jól fog esni egy jól irányzott ütés erre a püfölhető enter gombra. Fájni biztos nem fog, szivacsozott, de a stressz szintetek jelentősen csökkenni fog.

hirdetés