hirdetés

Szájzuhanyból is kínait érdemes venni

Digoo és Soocas kütyük

hír
Szájzuhanyból is kínait érdemes venni 1
írta: SonkaMod
2020-09-15

Ha itthon szeretnénk szájzuhanyt vásárolni, akkor vagy jó mélyen a zsebünkbe nyúlunk, vagy pedig valami vérgagyit vásárolunk. Szerencsére Kínából rendelve egészen más a helyzet, egyrészt ott van a Xiaomi Soocas a piacon, akik elég olcsón gyártanak kiváló minőségű termékeket, másrészt meg ott vannak a gyengébb márkák, amik azért sokszor lenyomják a ’hazai’ gagyit. Most két szájzuhanyra is elég jó ajánlat van érvényben, érdemes egyre beruházni, ha még nem volt ilyenünk. A fogorvosok is szokták ajánlani, mert a fogkefével nem jön ki minden dzsuva. Természetesen szájzuhannyal sem, hanem a két eszközt párhuzamosan használni kell, közben a fogselymezést, szájvizezést sem elfelejtve.

Xiaomi Soocas W3

A Xiaomi eszköze egy kicsit drágább, de kevesebbet tud, viszont ezzel biztosan nem nyúlhatunk mellé. Háromféle erősségi módot ez is tud, és jóval nagyobb, 230 ml-es tartállyal szerelték fel, de ez az eszköz alján van, nem is lehet nélküle használni. Az akkumulátora mindenképp becsülendő, mert 2200 mAh a kapacitása, és egy töltéssel akár egy hónapig is kibírja. Egyébként ezt is USB-n keresztül lehet táplálni, körülbelül 4-6 óra alatt tölt fel. Összesen 4 fej jár hozzá, de bármikor vásárolhatunk hozzá cseredarabokat is, így akár a család összes tagja használhatja.

Tartósan 10-12 ezer forintba szokott kerülni, de most a BGW32899 kuponkóddal körülbelül 8700 forintért adják. Egy kis szállítási költséggel még számolni kell, de így is eléggé megéri.

hirdetés