hirdetés

Super Soco elektromos motorok

Ismeritek?

hír
Super Soco elektromos motorok 1
írta: hajas
2020-05-02

Óriási fejlődésen mentek keresztül az elmúlt években az elektromos járművek. Jöttek ki az újabbnál újabb, nagyobb hatótávolságú, egyre gyorsabban tölthető elektromos autók. Lassan nem tudunk olyan gyártót mondani, akiknek ne lenne elektromos modell a kínálatukban, és ez a szám a jövőben csak még nagyobb lesz. Azonban teljesen elterelik a figyelmet az autók az elektromos motorokról, pedig ők is egyre kifinomultabbak.

Erő és lendület hosszú távon

A CU robogó 75 kilométert tud megtenni egy töltéssel, míg a TS és TC modellek 80-at, így a város bármely pontjára el tudtok velük jutni. Az akkumulátor gyorsan kiszerelhető, így például azokat kivehetitek, és felvihetitek tölteni az irodába. Külön vásárolható hozzájuk másodlagos akku is, így meg tudjátok duplázni a hatótávot. Iszonyat lendületesek, a legkisebb CUx modellnek is a forgatónyomatéka 115 Nm, ami az összes robogót, kismotort, de még sok autót is kenterbe ver.

Minőség mindenhol

A gyártó az összes alkatrészhez kiváló minőségű anyagokat, technológiákat használ: LED világítás, digitális kijelző, BOSCH villanymotor, gyönyörű formavilág. Egyszóval remekül eltalálták az egészet.

Sajnos mindezért elég mélyen a pénztárcánkba kell nyúlnunk: a legolcsóbb CUx modell kezdőára is 849 000 forint, de cserébe környezetbarát, lendületes, modern elektromos járgányt kaptok a pénzetekért.

Forrás: Super Soco Hungary

hirdetés