hirdetés

Super Sale Outlets a Geekbuyingnál

Elkezdődött a kiárusítás

hír
Super Sale Outlets a Geekbuyingnál 1
írta: hajas
2021-10-14

Hétfőn ért véget a Geekbuying előző akcióhulláma, a Super Sale, ma pedig elstartolt a folytatás, a Super Sale Outlets. Ismét kuponokkal és nagyszerű ajánlatokkal vár bennetek a népszerű webshop, és persze ismét hoztam tőlük néhány exkluzív ajánlatot is.

Viomi A9

A Viomi A9 egy vezeték nélküli porszívó. 23 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, így hatékonyan tisztítja a padlókat és a szőnyegeket is. A nagy kapacitású, cserélhető akkumulátorának köszönhetően akár egy órán át is takaríthattok vele, így egy nagyobb lakást is simán felporszívózhattok, a töltöttségét pedig négy darab LED fény mutatja. Összesen négy darab szívófejet találtok a dobozában, egy padlótisztítót, egy atkaeltávolítót, illetve két kefés szűkítőfejet. A padlótisztító fejre LED világítást szereltek, ami a sötét helyeken automatikusan bekapcsol. 5 lépcsős szűrőrendszerrel rendelkezik, aminek az utolsó állomása a HEPA filter, ami megköti a legapróbb porszemeket is. Ha használjátok a VIOMIA9DF kuponkódot, akkor 51 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg EU raktárból, ingyenes szállítással.

Tesvor M1

A Tesvor M1 névre keresztelt robotporszívó a gyártó szerint 4000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, ami bőven meghaladja a legtöbb konkurens gép teljesítményét. 5200 mAh-s akkumulátorral látták el, így egy töltéssel akár 150 percen keresztül képes cirkálni a lakásban, ha pedig végzett, akkor visszatér a dokkolójára. A koszt a 600 milliliteres tartályába gyűjti, amit könnyedén üríthettek. A kiáramló levegőt HEPA filter szűri meg, így nemcsak a padlók és a szőnyegek lesznek tisztábbak, hanem a lakásotok levegője is. Vezérelni a mellékelt távirányító vagy applikáció segítségével tudjátok. A TESVORM1 kuponkóddal 58 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

NévLinkMotorteljesítményVégsebességHatótávAkkukapacitásKuponÁr
Eleglide F1
ajándékkal
250W25 km/h40 km / 85 km10,4 AhNNNINFLUENCER500249 200 Ft
Eleglide M1 Plus
ajándékkal
250W25 km/h50 km / 100 km12,5 AhGKB786S269 200 Ft
Bezior S11000W45 km/h50 km13 AhGKB2150PP191 900 Ft

hirdetés