hirdetés

Super Deals a Geekbuyingnál

Kütyük szuper áron

hír
Super Deals a Geekbuyingnál 1
hajas
írta: hajas
2021-02-08

Ki ne szeretné az akciókat és a kuponokat? A Geekbuyingon bőven találtok belőlük, hiszen elstartolt a Super Deals akcióhullám, melynek keretein belül számos kütyüt szerezhettek be olcsóbban, ráadásul extra kuponkódokat is hoztam nektek. Persze a termékajánló sem maradhatott ki, a cikkben ma a WE.LOCK elektronikus zárbetét ismerhetitek meg.

3 darab AAA elemmel üzemelnek, melyeket a gyártó szerint elég évente cserélnetek. Mindegyiket vezérelhetitek okostelefonnal, Bluetooth-on vagy WiFi-n keresztül, a hozzá tartozó alkalmazással pedig többek közt kioszthatjátok a jogokat a felhasználóknak, látjátok, hogy ki, mikor nyitotta ki az ajtót, de ellenőrizhetitek az elemek töltöttségét is.

WE.LOCK SOHO

A legolcsóbb modell a SOHO névre hallgat, ez a változat számkóddal, kártyával, okostelefonnal vezérelhető. Akár ideiglenes kódot is megadhattok, ez például kiadó szobáknál lehet hasznos. A csomagban összesen három kártyát találtok, melyek az irodaházakban található ajtózárak elvén nyitják az ajtót. A WELOCKPRB kóddal 35 700 forintért rendelhetitek meg.

WE.LOCK SECB

Az árban második legdrágább darab a SECB névre hallgat. Ez a kiadás nagyban hasonlít a SOHO-ra, ugyanúgy működik kártyával és okostelefonnal, azonban számkód helyett ujjlenyomat-olvasó segítségével nyithatjátok ki a zárat. Összesen 999 mintát képes tárolni (ebből 3 admin), de ha ennyi ember nem használná, akkor érdemes a felhasználóknak két ujját is beolvasni, így akkor is kinyithatják az ajtót, ha például véletlenül megvágták az ujjukat. A WELOCKFCB kóddal 38 100 forintért rendelhetitek meg.

WE.LOCK Ai.one

Az Ai.one a három testvér közül a legdrágább. Szinte teljes egészében megegyezik az SECB-vel, vagyis ujjlenyomat-olvasó és okostelefonos vezérléssel is rendelkezik, azonban itt már kártya helyett egy távirányítót kaptok a csomagban. Ez például akkor lehet hasznos, ha vendég érkezik hozzátok, de épp nincs kéznél a telefonotok, így a távirányítóval is nyithatjátok neki az ajtót. A WELOCKFBR kuponnal 40 500 forintért rendelhetitek meg. Mindhárom modellt ingyenesen postázzák, lengyel raktárból, így villámgyorsan megérkeznek hozzátok, ráadásul extra költségekkel sem kell számolnotok.

Ha még több ajánlatra vagytok kíváncsiak, akkor csekkoljátok a Super Deals nyitóoldalát.

hirdetés