hirdetés

SUP válogatás minden igényre

Itt az ideje kipróbálni!

hír
SUP válogatás minden igényre 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-06-27

A Geekbuyingtól ütős kuponos ajánlatot kaptunk több SUP modellre is. A változatos színek, minták és méretek között biztos megtalálod a kedvencedet. Már 80 000 forint alatt egy sokoldalúan használható vízi sporteszközhöz juthatsz európai raktárból, és még szállítási költséget sem kell fizetned. Nincs szükség tetőcsomagtartóra és speciális tárolóhelyre, mivel a deszkák felfújható rendszerűek, nemcsak tengeren, hanem folyókon és tavakon is használható.

 

A Geekbuyingról több FunWater modell rendelhető kedvezményesen, változatos dizájnnal, hosszuk 320, 330, 335 és 350 cm és 15 cm vastagságúak. Természetesen a csomag a szükséges kiegészítőket is tartalmazza, pumpát, vízálló tokot, biztonsági kábelt, lapátot, javító szettet. Terhelhetőségük 150 kg, kezdők és haladók is találnak számukra megfelelő típust.

Most egész jó áron vásárolhatjátok meg őket, a SUPFW05A az NNNHUFSNT  kuponkóddal 81 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a SUPFW10A az NNNHUFSHIS  kuponkóddal 88 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a Racing Roard az NNNHUFRRK  kuponkóddal 81 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a SUPFW03A és a SUPFW02A az NNNHUFCSIS  kuponnal 77 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ráadásként európai raktárból, szállítási költség mentesen küldik.

hirdetés