hirdetés

Stílusos és sportos az Amazfit GTS 2e okosóra

Nem utolsó sorban most olcsó is

hír
Stílusos és sportos az Amazfit GTS 2e okosóra 1

Forrás: Aliexpress, Amazfit Global Direct sales Store

írta: SonkaMod
2023-05-05

Az Amazfit GTS 2 egy régebbi okosóra család a gyártótól, hiszen azóta már kapható a negyedik széria is, ezzel együtt mégsem írnám le a modellcsaládot. Annyira nem régi, és tudja azokat az alapokat, amikre egy okosóra felhasználónak és hobbisportolónak szüksége van. A 2e változat pedig alig tud kevesebbet, viszont remek áron adják. Nyilván nem összevethető egy új Apple Watch-csal, vagy egy csúcs Garminnal, de a nem egészen 30 000 forintos áráért cserébe egy szép, minőségi és valóban okos órát kapunk, ami sportra is jól használható.

Természetesen sok okosóra funkciója is van, mutatja az értesítéseket, tud ébreszteni, mutatja a hívásokat, az időjárást és értelemszerűen az időt is. Figyeli az alvást, analizálja, hogy hogyan, mennyire volt pihentető az alvásunk, de hasonlóképp a stresszszintet is nézi.

Olyanoknak ajánlott ez a régebbi modell, akiknek egyrészt tetszik a dizájn, másrészt pedig olyan okosórát akarnak, ami sportolásra is remekül használható. Az Amazfit GTS 2e-hez most szerencsére nem kell nagy büdzsé, Aliexpressen a 4KSS4KXNGC4Q  kuponkóddal megrendelhető már 28 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, szállítási költséggel együtt.

hirdetés