hirdetés

Sportkiegészítők széles választéka

Olcsón, az Aliexpress-ről

hír
Sportkiegészítők széles választéka 1
írta: hajas
2020-04-17

Sokan otthon is próbálják magukat edzésben tartani, azonban nem olyan könnyű, ha nincs megfelelő felszerelés. Összegyűjtöttem nektek olyan eszközöket, amik segítségetekre lesznek a testmozgásban.

Sportkiegészítők széles választéka 2

Hordozható focikapu – 2800 Ft

Ha van gyermek a családban, és imád focizni, akkor biztosan örülni fog ennek a hordozható focikapunak. Könnyen összeszerelhető, kis helyen tárolható, így érdemes beszerezni egy ilyet a kertbe.

Sportkiegészítők széles választéka 3

Gumiszalag szett 5 darab – 2600 Ft

A gumiszalagokkal a teljes test izomzatát tudjátok erősíteni. A különböző színű szalagok más-más ellenállásúak, így ahogy erősödtök, úgy léphettek át a következő szintre. Ha kezdők vagytok, akkor a zölddel vagy a kékkel érdemes kezdenetek, ha pedig már profik vagytok, akkor a piros, illetve a fekete szalagot használjátok.

Sportkiegészítők széles választéka 4

Fekvőtámasz keret – 6900 Ft

Az egyik legegyszerűbb, bárhol végezhető feladat a fekvőtámasz. Ezzel a kerettel azonban változatosabban tudtok fekvőzni: különböző színek jelölik, hogy mikor melyik izomcsoportra dolgoztok. A kék színnel jelölt pontokkal a mellizmokat, a pirossal a vállakat, a sárgával a hátizmokat, a zölddel pedig a tricepszeket tudjátok erősíteni.

Sportkiegészítők széles választéka 5

Masszázshenger – 3200 Ft

Ha befejeztétek az edzést, akkor érdemes nyújtani és lazítani az izmokat és a szalagokat. A masszázshenger – amit SMR-ként is ismerhettek – amellett, hogy nyújtja az izmokat, segíti az izomcsomókat fellazítani, gondoskodik azok rugalmasságáról. Én a sajátomat akkor vettem itthon, amikor félmaratonra készültem, durván 9000 Ft-ért. Igaz, ez a nagyobbik verzió, de az ár a harmada, így eléggé jutányosnak tekinthető a magyar árakhoz képest.

hirdetés