hirdetés

Spóroljatok vagyonokat praktikus eszközökkel

Elektromos betonkeverő és csővizsgáló kamera a TomTop ajánlatában

hír
Spóroljatok vagyonokat praktikus eszközökkel 1

Forrás: TomTop

írta: Bagi
2024-03-12

Aki már túl van egy lakásfelújításon, az biztosan tudja, hogy vagyonokat lehet elkölteni a szakemberekre. Ha spórolnátok egy kicsit, célszerű a munkákat saját magatok elvégezni, de ehhez szükségetek lesz komolyabb eszközökre is. A TomTop most segít nektek olcsón beszerezni ezeket, a mai ajánlatukban találtok elektromos beton- és habarcskeverőt és egy csővizsgáló kamerát is. Mindkét termék német raktárból érkezik.

A TomTopról 15 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni, még kupon sem szükséges hozzá. Német raktárból, szállítási díj nélkül küldik.

Csővizsgáló kamera

Az ellenőrző kamera betekintést nyújt még az 50 méter hosszú csövekbe is. Alkalmas otthoni és ipari felhasználásra, segítségetekre lesz ellenőrzéshez, tisztításhoz, javításhoz és karbantartáshoz. Nemcsak csővezetékekhez jó, hanem például ereszcsatornákhoz, vagy a fal repedéseinek feltérképezésére is. A 17 mm-es kígyókamerával egyszerűen hozzáfértek a nehezen elérhető helyekhez, hajlékonysága miatt még a kanyargós vezetékekkel is megküzd. A rozsdamentes acél kameraház IP68 vízálló, extrém környezetben nyugodtan használhatjátok, a LED lámpa hat fokozatban állítható. A 8500 mAh-s nagy kapacitású akkumulátorral akár 14 órán át működtethetitek az eszközt, és 5 V-os mobil áramforrásról (nem tartozék) újratölthetitek a mellékelt USB kábellel. A kamera képét egy 4,3 hüvelykes LCD monitoron azonnal látjátok, de videókat és fényképeket is menthettek a mellékelt 16 GB-os micro SD kártyára. A tartozékok szállításához és tárolásához egy praktikus táskát kaptok, az egész csomag mindössze 5,5 kg-ot nyom.

Ezt a hasznos csővizsgáló kamerát 82 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg szállítási költséggel együtt, ami nagyon jutányos árnak tűnik az itthoni felhozatal mellett.

hirdetés