hirdetés

Spóroljatok a költségeken a Cafagóval

Elektromos roller és okos radiátor vezérlés a heti ajánlatban

hír
Spóroljatok a költségeken a Cafagóval 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2023-11-13

A Cafago mai ajánlatával a spórolásban lesz a segítségetekre. A Navee N65 elektromos rollerrel kiválthatjátok a városban az autóhasználatot, vagy ingázás esetén a tömegközlekedést, így egy csomó pénzt megtakaríthattok. Az okos radiátorvezérlőkkel pedig nem keveset húzhattok a gázszámlán, ráadául kényelmesen használható és akár be is tudjátok az igényeiteknek megfelelően programozni. Mindegyik terméket ingyen szállítják ki.

A Cafago ED4495  kuponjával 135 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg a járgányt. Lengyel raktárból érkezik 8 munkanap alatt, a szállítás ingyenes, ebben az árban pedig már az áfa is benne van, így nem kell semmilyen más költséggel számolnotok.

Tuya Zigbee okos radiátor vezérlés

Ez a radiátor termosztát gyakorlatilag egy olyan szelep, amit már jól ismerhettek, és a fűtőtestek elején található, állíthattok rajta, hogy mikor nyisson a szelep. Ez  viszont egy okos variáns, így sokkal jobban tudjátok szabályozni, ezzel pedig energiát spórolni, és kényelmesebb is a használata.

Ahhoz, hogy állítsatok rajta, nem kell a radiátor mellett lennetek, hanem okostelefonról megtehetitek ezt. Természetesen ettől még manuálisan is vezérelhető, hiszen vannak rajta olyan érintőgombok, amik erre szolgálnak. Szintén az eszközön állíthattok a hőmérsékleten, de sokkal jobb WiFi-n keresztül irányítani. ZigBee 3.0 okosotthon rendszerrel működik, így kell hozzá egy hub is, ami közvetlenül az internetre csatlakozik. Az alkalmazásban látjátok az aktuális hőmérsékletet, és állíthattok rajta, vagy akár időzíthettek is.

Egész hétre vagy napra beprogramozhatjátok, hogy mikor milyen hőmérsékletet tartson, így pedig le tudja venni este automatikusan, reggel pedig újra magasabb fokozatra kapcsolni.A felszerelése nagyon egyszerű, a régi szelepet el kell távolítani, majd feltenni az újat, amihez a legtöbb esetben nem is kell megbontani a rendszert, tehát szakemberre sincsen szükségetek.

A Cafagóról most két féle csomag érhető el. Az egyikben 5 darab termosztát található, ezt 34 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni. A másik csomag 3 darab radiátorszelepet és egy hubot is tartalmaz, amit most 24 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudtok megszerezni. Bármelyiket is választjátok, ingyenesen szállítják ki.

hirdetés