hirdetés

Sounarc hangszórók verhetetlen áron

Válasszátok karaokehoz az A1, K1 vagy K2 modellt

hír
Sounarc hangszórók verhetetlen áron 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2024-03-08

A Sounarc egy feltörekvő kínai márka, versenyképes áron forgalmaz egész jó audió termékeket. Most három féle Bluetooth hangszóróra kaptunk kupont, amikkel szenzációs áron vásárolhatjátok meg a Sounarc A1, K1 vagy K2 hangszórót. Közös bennük, hogy akár karaoke buliban is használhatjátok őket. Mindegyik modell cseh raktárból, ingyenes szállítással érkezik.

Sounarc K1 Bluetooth hangszóró

Ez a vezeték nélküli karaoke parti hangszóró jól hordozható, a beépített fogantyúval vagy a levehető pánttal bárhová magatokkal vihetitek, 350x105x183 mm méretű és 3,2 kg. Kiváló minőségben, 150 wattal tolja a zenét, a két mélysugárzó és a két középső magassugárzó ütős basszust és tiszta magas hangokat biztosít. A beépített 18 000 mAh-s akkumulátorral akár 18 órán keresztül üvöltethetitek, karaoke módban 8 órát bír. Két hangszórót is összepárosíthattok, így máris adott a 300 W-os sztereó hangzás. Az RGB fényjáték ennél a modellnél is elérhető, 3 világítási mód között választhattok. A kistesóhoz hasonlóan ezt a kütyüt is használhatjátok power banknak, ha buli közben lemerülni valamelyikőtök telefonja. A zenéket Bluetooth-on, TF kártyán, pendrive-on és 3,5 mm-es AUX porton keresztül és megoszthatjátok vele. A csomagban találtok két vezeték nélküli mikrofont is, de csatlakoztathattok hozzá egy vezetékes változatot vagy akár gitárt is. Teljesíti az IPX6 szabvány feltételeit, és jár hozzá egy távirányító is.

A Geekbuying NNNSMCK1 kuponjával 35 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni, semmilyen extra költség sem terheli már.

Sounarc K2 Bluetooth hangszóró

A K2 a bemutatott három parti hangszóró királya, 200 wattos fantasztikus hangzásvilággal nyűgöz le benneteket. A két mélysugárzó és a két magassugárzó kiváló sztereó hangzást biztosít szuper basszussal és tiszta magas hangokkal. TWS képes, két hangszórót is párosíthattok, így 400 watt sztereó hangzással bulizhattok. Nemcsak Bluetoothon keresztül csatlakozhattok, hanem találtok rajta AUX és micro SD kimenetet is. Nemcsak zenehallgatáshoz használhatjátok, hanem élő közvetítésekhez és karaoke partikhoz, kaptok mellé két darab vezeték nélküli mikrofont, de vezetékes változatot is csatlakoztathattok..

A hangulatot tovább fokozza a beépített LED világítás, három féle fényshow közül választhattok. Extra funkció a bulikhoz a négy féle a taps effektus, de hangváltót is használhattok, így akár kislány vagy öreg bácsi hangon is énekelhettek. A 24 000 mAh-s akkumulátorával akár 24 órán keresztül zenélhettek, de power banknak is használhatjátok, vészhelyzet esetén még a telefonotokat is feltölthetitek vele. További kényelmi extra, hogy egy távirányítót is kaptok mellé. Megfelel az IPX6 szabványnak, nem jön zavarba a kiömlött folyadékoktól.

A Geekbuyingról az NNNSMCK2  kuponnal  54 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek be, cseh raktárból, ingyenes szállítással küldik.

 

hirdetés