hirdetés

Sokszínű Cafago válogatás erre a hétre

A hangfelvételtől a fitneszig

hír
Sokszínű Cafago válogatás erre a hétre 1

Forrás: Pixabay

Atika
írta: Atika
2022-03-17

A Cafago most is küldött nekünk néhány érdekes terméket, amelyek nem csak hasznosak, de jó áron is megkaphatjátok őket. A cikkben felsorolt összes termék német raktárból érkezik, így nagyon gyorsan kézhez kaphatjátok őket, ráadásul az árak már tartalmazzák az áfát is, így extra költségekre sem kell számítanotok.

Sokszínű Cafago válogatás erre a hétre 2

Forrás: Cafago

Mikrofon és keverő szett

A BM800 kódnevű mikrofonnal valószínűleg már minden kínaizó találkozott, ez ugyanis az egyik legolcsóbb, de már használható mikrofon a piacon. Most a Cafagón egy egész szettbe lett csomagolva egy keverő, kábelek, popfilterek és egy állvány társaságában. A készlet leginkább amatőr podcasterek, streamerek és videósok számára lehet hasznos. A csomag legizgalmasabb része a keverő, ami nemcsak a mikrofon bemeneti hangerejét, illetve a magas és mély tartomány erősségét tudja vezérelni hanem különböző hangeffektekkel és torzítókkal is felvértezték, így szórakozni is lehet vele egy-egy felvétel közben. A keverő a leírás szerint támogatja a legnépszerűbb broadcast programokat, de még mobiltelefonnal is kompatibilis.

A Cafago kínálatában 11 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kaparinthatjátok meg a kis csomagot, amely Németországból fog érkezni, ingyenes szállítással és további költségek nélkül.

Sokszínű Cafago válogatás erre a hétre 3

Forrás: Cafago

Egykezes láncfűrész

A kerti munkák egyik legkellemetlenebb része a bokrok és fák metszése, ez ugyanis a megfelelő szerszám nélkül kínszenvedés tud lenni. A kisméretű elektromos láncfűrészek nagyon hasznosak tudnak lenni, ha fát kell gallyazni, esetleg ágakat kell “kazánkész” állapotra darabolni. A Cafagón megtalálható 21 voltos akkumulátorral szerelt kis kézi eszköz nagyon jó társ ilyen munkák során. Mindössze 1 kg-ot nyom, így nem fogunk nagyon elfáradni a használata közben, és a 16 centiméter hosszú vágófelülete miatt akár karvastagságú fadarabokat is elvághatunk vele. A csomagban két darab akkumulátort találunk, így akár megállás nélkül is dolgozhatunk vele.

A 13 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os eszközt német raktárból szállítják házhoz, ennyit pedig igazán megérhet annak, aki megkönnyítené a dolgát a ház körül.

Sokszínű Cafago válogatás erre a hétre 4

Forrás: Cafago

Meterk akkumulátoros szegélyvágó

A jó idő már a nyakunkon van, így én is, aki soha nem szerettem a kerti munkákat, rákényszerülök, hogy nekikezdjek a fűnyírásnak, ami egy 1400 négyzetméteres telken nem is kis kihívás. Szerencsére a megfelelő eszközökkel ez sem jelent túl nagy fejtörést, mintsem inkább fáradtságot. Akik hozzám hasonló helyzetben vannak azoknak nagy segítség lehet a Meterk akkumulátoros szegélyvágója, amivel az „ebéd nélküli vasárnap” hosszúságú hosszabbítót is elfelejthetitek, és kényelmesen nyírhatjátok le a füvet a ház tövében, a járdaszegélyeknél és a kerítés mellett is. Az állítható dőlésszögű fej miatt a szűkebb helyekre is be lehet vele nyúlni, de ebben sokat segít a 255 milliméteres vágásszélesség is. A csomagban megtalálható 2 Ah-s akkumulátorral 40 percen keresztül tud működni a masina, de a gyorstöltő 1 óra alatt telepumpálja energiával, ha lemerülne. 

A Cafagón most 13 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá az elektromos szegélyvágóhoz, amit német raktárból küldenek, egyéb költségek nélkül.

Sokszínű Cafago válogatás erre a hétre 5

Forrás: Cafago

Meterk forrasztó készlet

A Meterk forrasztó készlete olyan olcsó, hogy ennyiért biztosan nem lehet otthagyni. A 60 wattos forrasztópáka mellé rengeteg kiegészítőt is kaptok, többek között egy állványt, blankoló fogót, csipeszeket, 5 különböző forrasztó hegyet, forrasztó ónt, kiforrasztó huzalt, egy ónszippantót és még egy hordtáska is a csomag része. A forrasztópáka kábelére szereltek egy kapcsolót is, így nem kell kihúzni a konnektorból, ha esetleg saját kis munkaterületetek van, ahol használjátok. A kiegészítők mindig nagyon hasznosak, ebben az esetben ráadásul nem is kell kevéssel beérnünk, tulajdonképpen azonnal hadra fogható az eszköz, amint megérkezik. Az extra hegyeket mindig jó látni, ugyanis nagyon sok olyan szituáció van, amikor a szokásos, hegyes vég nem megfelelő egy-egy feladatra. Az ESD védett – elektrosztatikus kisüléstől védett – csipeszek külön kiemelendők, a legtöbb pakkban ugyanis sima fém csipeszeket adnak, amikkel tönkretehetjük a forrasztott alkatrészeket.

A Meterk forrasztó szettje olyan olcsó, hogy kétszer is megnéztük, hogy jól látjuk-e. 7000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a Cafagón, ráadásul német raktárból szállítják, így gyorsan és extra költségek nélkül juthattok hozzá.

Sokszínű Cafago válogatás erre a hétre 6

Forrás: Cafago

Csigás erősítő gép

Ha felsőtesteteket vagy karotokat erősítenétek kicsit, akkor jó megoldás lehet egy ilyen csigás gép, amelyet viszonylag egyszerű felszerelni otthon. Az egész egy csigából, egy kötélből és egy kábelből áll. A csigát felkötitek valahová – erre egy a plafonba rögzített kampó a legjobb megoldás, de kaptok hozzá egy szalagot, amivel egy rúdra könnyedén feltehetitek -, majd a kábelt átfűzve rajta annak egyik végére a kapott kötelet erősítitek, ami a gép markolatául szolgál, a másik végére pedig megfelelő mennyiségű súlyt akasztotok. A gyakorlatok számának csak a képzelet szab határt, érdemes YouTube-on körülnézni, rengeteg videót találhattok, amelyekből inspirálódhattok.

Az erősítő gép szállítással együtt 5600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ehhez pedig már csak néhány súlyt kell vásárolni és mehet is az edzés.

hirdetés