hirdetés

Sokat esett az Edifier csúcsfülesének ára

A NeoBuds Pro tényleg a csúcstechnikát képviseli

hír
Sokat esett az Edifier csúcsfülesének ára 1
írta: molcsa
2021-11-21

Az Edifiert itthon sem kell senkinek bemutani, hiszen egy olyan kínai audiogyártó, akinek a termékeit a hazai boltokban is megtalálni, és nagyon sok helyen ajánlják őket. Az alsókategóriától egészen a prémium hangcuccokig képviseltetik magukat, cikkünk alanya, a NeoBuds Pro TWS fülhallgató az utóbbi kategóriába tartozik, ízig-vérig csúcstechnika. A Banggoodon ráadásul most a konkurenciához képest nagyon olcsó, a BGZAP11 kuponkóddal 30 500 Ft-ért megvásárolható.

Üzemidőben is elég jó a füles, bekpacsolt zajszűréssel 5, ennek hiányában 6 óra folyamatos zenehallgatást biztosít, de a töltőbölcsőből még további 3 alkalommal feltölthető. Ráadásul gyorstöltést is tud, 10 perc alatt 1 órányi szuflát képes felvenni. IP54 védettséget is kapott a NeoBuds Pro, így az eső vagy izzadság sem fog neki megártani. A bogyók felülete érintésérzékeny, így gombok nélkül, tapintással tudjuk vezérelni.

A BGZAP11 kuponkóddal most szállítással együtt 30 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg a Banggoodon, ami nagyon jó ár, Aliexpressen pl. 48 000 alatt nem látni, itthon pedig még drágább. Kínai raktárból érkezik, az ára már tartalmazza az áfát, és postai kezelési költséget sem kell majd fizetni rá.

hirdetés