hirdetés

Shopping karnevál a Hekka oldalán

Ingyenes szállítás mindenre, emellett számos termék akciós áron kapható

hír
Shopping karnevál a Hekka oldalán 1

Forrás: Hekka.com

írta: Norbi
2022-03-08

A hekka.com talán egy kevésbé ismert, de feltörekvő webshop, akik elkötelezettek a minőségi beszállítóktól érkező, eredeti termékek iránt, amire természetesen garanciát is vállalnak. Csapatuk kiemelten figyel arra, hogy a fogyasztók számára a termékek gazdag választékát kínálja. Kiemelt fontosságú a magas színvonalú ügyfélszolgálat, a panaszok kezelése, ami jól tud jönni egy-egy vitás esetnél. A ma indult akciójuk keretében egész márciusban ingyenes szállítással kedveskednek minden vásárlójuknak.

Xiaomi Mijia YEELOCK – Intelligens fiók- és szekrényzár, kulcs nélkül

Senki sem szeretné, ha a kisgyerekek „kifosztanák” a  szekrényben lévő gyógyszereket. A Yeelock egy okos, Bluetooth-os szekrényzár, melyet telefonunk segítségével nyithatunk ki. Az appban a család tagjaival meg lehet osztani a nyitás parancsot, azaz aki rendelkezik hozzáféréssel, a saját mobiljával is kinyithatja a zárat. 2 darab AAA elemmel működik, melyek töltöttségét az app mutatja.

A készüléket most ingyenes szállítással tudjuk megrendelni, nagyjából 4900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron. Ebben már az ÁFA is benne van, szóval semmilyen plusz költséggel nem kell számolnunk.

Oclean X Pro elektromos fogkefe – 18 000-et rezeg percenként

Az Oclean fogkeféket alapból nagyon szeretjük, akár olcsóbb, akár drágább variánsukról is legyen szó. Az X szérián, ezen belül is az X Prón érintőkijelző van, aminek a használhatóságáról megoszlanak a vélemények. Ha viszont eltekintünk ettől, akkor kapunk egy olyan fogkefét, ami remekül tisztít és okostelefonos alkalmazás is van hozzá. Ez utóbbi valóban hasznos, itt tudjuk precízen személyre szabni a fogmosási módot. Az erősséget 32 fokozatban állíthatjuk, és maximum 42 000 rpm rezgésszámra képes. A beépített giroszkópnak köszönhetően folyamatosan nyomon követhetjük, hogy a fogsorunk mely része maradt ki a tisztításból, és annak még szentelhetünk egy kis extra figyelmet. Az applikáció a fogmosás végén ad egy pontszámot is a tevékenységre, így motivál a fejlődésben, hogy minél alaposabban mossunk fogat.

A dokkolójára mágnesesen felcuppan, amit felragaszhatunk a falra, de csak simán bele is lehet állítani. Feltölteni 2 óra alatt tudjuk, és onnantól egy hónapon keresztül bírja szuflával. Négyféle színben elérhető, pótfejet pedig könnyen lehet hozzá vásárolni Aliexpressről.

Ezt a remek fogkefét most ingyenes szállítással tudjuk megrendelni, nagyjából 18 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. Ez az ár tartalmazza az áfát is, így semmilyen extra költséggel nem kell számolnunk.

hirdetés