hirdetés

Rollerek bevállalósoknak és városi ingázóknak

A kétmotoros Joyor S8-S és az Aovo X8 kuponnal kapható

hír
Rollerek bevállalósoknak és városi ingázóknak 1

Forrás: Geekbuying

Bagi
írta: Bagi
2023-10-25

Szeretnétek a városi dugókat kikerülni? Esetleg régi vágyatok kétkeréken gyorsan csapatni? Most mindkét igényre tudunk rollert ajánlani, amikre a Geekbuyingtól még kupont is szereztünk. Az Aovo X8 egy remek ingázós, a Joyor S8-S pedig egy igazi kirándulós járgány. Mindkét típust európai raktárból, extra költségek nélkül szállítják.

Aovo X8 roller 10 colos gumikkal

Az Aovo X8 roller különlegessége, hogy a 360 Wh-s akkumulátora – 36 V, 10 Ah –  a kormányoszlopra lett felcsatolva, ráadásul egy mozdulattal le is lehet venni, így  nem kell felvinni a töltéshez az egész rollert a lakásba, bár a kinézete így elég fura lett. A hatótávja állítólag 48 km is lehet. A motorja 350 wattos, végsebessége 25 km/h, ami a városi ingázáshoz tökéletes lesz, ha nem éppen a budai hegyeket akarjátok megmászni, a gyári adatok alapján 15 fokos emelkedőkkel tud megküzdeni. A 10 colos, levegővel telepumpált kerekeken gurulni sokkal komfortosabb, mint tömör gumikon. Találtok rajta első- és hátsó lámpát, a központi kijelzőről leolvashatjátok a menetadatokat és tárcsafék gondoskodik a megállásról. Megfelel az IPX4 vízállósági szabványnak, így nem fog az eső sem ártani neki. Az összecsukható alumínium váza 15 kg.

A Geekbuying NNNX867  kuponjával 153 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., és európai raktárból ingyen szállítják ki.

 

hirdetés