hirdetés

Rollerek a száguldás szerelmeseinek

Terepes erőgépek a Geekbuyingról

hír
Rollerek a száguldás szerelmeseinek 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-09-27

Jönnek az őszi sárosabb, hűvösebb idők, amikor védőfelszerelésbe beöltözve is jól esik a csapatás a városon kívül. A Geekbuying két brutál tereprollerre küldött nekünk kupont, nézzétek meg őket. A KuKirin G2 Max és a Duotts D66 is kapott ülést, és lengéscsillapítókat, mindkettő teljesítménye elég durva, a D66 ráadásul duál motoros kialakítású. Mindkét terméket európai raktárból szállítják, és nem terheli őket extra költség sem.

A Geekbuying európai raktárából most a R4WEA1 kuponnal 263 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes szállítással rendelhetitek meg.

Duotts D66

A Duotts D66 elektromos roller két darab 1800 W-os motorral rendelkezik, melyek akár 70 km/h maximális sebességet biztosítanak. Könnyedén megbirkózik 45 fokos lejtőkkel is, kimondottan terepezésre tervezték. A 60 V-os, 24 Ah-s akkumulátorral 70 km-t is megtehettek egyetlen töltéssel, akár hosszabb túrákat is betervezhettek vele. Nagyjából 8-10 óra alatt tudjátok feltölteni.Az alumínium ötvözet váza erős és tartós, első és hátsó sárvédőkkel szerelték fel, egy jó kis off-roadozásnál nem terít be nyakig a sár. A teherbírása is elég extrém, 150 kg-t is elbír.

Az IPX4 vízállósági szabványnak felel meg, azaz a járgány ellenáll az enyhe esőnek és a vízcseppeknek. Első és hátsó rugós lengéscsillapítóival elnyeli az úthibákat, így kényelmesebb utazást biztosít. Szép nagy, 11 colos terepgumikat kapott, a kormány és a nyereg magassága is állítható. Könnyen össze tudjátok csukni, egyszerűen szállíthatjátok a csomagtartóban, de a tárolásnál is alig foglal így helyet. A biztonságotokról elöl és hátul is lámpák gondoskodnak, valamint irányjelzőkkel is rendelkezik. A csomag tartlalmaz egy ülést, két töltőt, egy zsáknyi szerszámot is.

A R4WEA2  kuponnal most 378 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg, természetesen extra költségek nélkül. Ez nem kevés pénz, de a jármű teljesítménye igazán brutálisra sikerült.

hirdetés