hirdetés

Robotporszívó ajánlattal kezdődik a Geekbuying húsvét

Kuponok és Roidmi EVE CC akció

hír
Robotporszívó ajánlattal kezdődik a Geekbuying húsvét 1

Forrás: Geekbuying

írta: Atika
2024-03-28

Ha húsvét, akkor jöhetnek a kínai webshopok akciói. A Geekbuying már tegnap belekezdett, több kuponnal és egy rakás már alapból leakciózott termékkel várnak titeket. A 3D nyomtatóktól a mini PC-kig mindenre kapható kedvezmény. Kuponokból 5, 15 és 30 euró értékűeket válthattok be, de egyedi ajánlatokkal is lehet majd találkozni. Érdemes lesz a promóció főoldalán kezdeni a válogatást, ugyanis némelyik termék alatt láthattok majd kuponkódot, amivel olcsósíthatjátok.

Roidmi EVE CC – Önürítés elérhető áron

A Roidmi EVE CC takarítórobot sokkal több, mint egy hagyományos robotporszívó, hiszen a dokkolója egy 2,5 literes hulladékgyűjtőt is tartalmaz, amely automatikusan kiüríti a 260 ml-es portartályt minden töltés után, így pedig nagyjából 60 napig nem igényel sok odafigyelést. Erős, 3800 Pa szívóerőre képes, 4 fokozatban tudjátok állítani, választhattok az erős, közepes, normál és a halk szint között. A porszívó alaposan kipucolja a szőnyegeket az alsó forgókefe segítségével. A 3200 mAh kapacitású akkumulátor 180 perc üzemidőt tesz lehetővé, ami a gyártó szerint 150 négyzetméter kitakarítására alkalmas. Ha a robot végzett a munkával, magától visszatér a dokkolóra, de ha menet közben merül le, a töltés után onnan folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. Természetesen fel is „moshattok” vele, van benne egy 290 ml-es víztartály is.

Az LDS lézeres navigációnak köszönhetően gyorsan elkészíti a ház térképét, érzékeli az akadályokat és kikerüli azokat még sötétben is. A térképhez hozzáfértek telefonos applikáción keresztül, ahol beállíthattok takarításból kizárt területeket, de ezen keresztül ütemezhetitek is a takarítást. Ellátták leesés elleni védelemmel és megmássza a legfeljebb 17 mm magas akadályokat is. Működése igen csendes, kevesebb mint 76 dB a zajszintje és a bázis sem foglal túl nagy helyet, mindössze 275x199x293 mm-es méretei vannak.

Jelenleg az NNNXMRMCC kuponkóddal 90 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvenni, ami az önürítős kategóriában elég olcsónak számít. A termék lengyel raktárból érkezik 6 munkanapon belül és semmilyen extra költséggel nem kell már számolnotok.

hirdetés