hirdetés

Roborock újdonságok a Geekmaxin

A Roborock Q8 Max sorozat és a Dyad Pro Combo már előrendelhető

hír
Roborock újdonságok a Geekmaxin 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Bagi
2023-09-12

A Roborock minőségi porszívókat és takarítórobotokat gyárt. Ismét újdonságokkal rukkolt elő, hiszen itt a Q8 Max robotporszívó és a Dyad Pro Combo száraz-nedves állóporszívó. A Geekmaxin az új kütyük szeptember 14. és 20. között előrendelhetők, és az első 100 vásárlónak ajándékkal is kedveskednek, a leggyorsabbak egy kisállat nyíró készlettel lehetnek gazdagabbak. Készüljetek ti is a Roborock-kal az év végi nagytakarításra.

Roborock Q8 Max+ önürítős robotporszívó

A Roborock Q8 Max+ a Q8 Max nagytestvére, alapfunkcióiban megegyezik az olcsóbb modellel, a különbség a dokkolóban van. Ezt is ellátták DuoRoller kefével, 5500 Pa a szívóereje és az 5200 mAh-s akkumulátora majdnem négy órás működést tesz lehetővé, ami nagyjából 300 négyzetméter kitakarításához elegendő. A LiDAR rendszernek köszönhetően 3D térképet készít és kikerüli az akadályokat.

Az önürítő dokkolóját 2,5 literes portartállyal látták el, ami lehetővé teszi, hogy akár 7 hétig ne kelljen foglalkoznotok a porszívó tisztításával. Az SGS által bevizsgált porzsák megköti a 0,3 mikronos polleneket és porszemcséket is.

A Geekmaxin most 183 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek elő.

Roborock Dyad Pro Combo száraz-nedves állóporszívó

A Roborock Dyad Pro Combo száraz-nedves porszívó erőteljes, 17 000 Pa szívóerővel rendelkezik, hatékonyan képes eltávolítani mindenfajta szennyeződést. Öntisztító és szárító rendszerének hála nem kell a karbantartásával fáradoznotok, hiszen a görgők fordított irányban forogva lepucolják magukat, illetve a három soros levegőkimeneten kiáramló 50 fokos forró levegő biztosítja a gyors száradást és megakadályozza a rossz szagok kialakulását.

DirTect intelligens érzékelővel látták el, ami észleli, mennyire piszkos a padló, és automatikusan beállítja a teljesítményt a hatékony és eredményes tisztítás érdekében. A Multi-Surface Brush könnyen összegyűjti a szennyeződéseket és a port a különböző padlótípusokról, még a nehezen tisztítható szőnyegről is. A porszívó automatikusan adagolja felmosáskor a szükséges vízmennyiséget, a rászáradt foltokkal is könnyen megbirkózik.

Egy appon keresztül egyszerűen elvégezhetitek a beállításokat, testre szabhatjátok a hangjelzéseket és az öntisztítás ütemezését is. A motoros minikefével könnyen eltávolíthatjátok a port és a szőrt a szövet felületekről, tehát a kanapékat és az ágyakat is letisztíthatjátok ezzel a jó kis eszközzel.

Most bevezető áron, 191 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg európai raktárból.

hirdetés