hirdetés

Roborock S7 Pro Ultra mindenféle kellékanyaggal egybekötve

Nemcsak olcsóbb a robot, hanem a kopó-fogyó cuccokat is adják mellé

hír
Roborock S7 Pro Ultra mindenféle kellékanyaggal egybekötve 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-03-23

A Roborock S7 Pro Ultra a mindenkori királya az önürítős robotporszívó szcnénának – igaz, már nem sokáig, mert küszöbön van az S8 Pro Ultra érkezése -, és az őrségváltás előtt olcsóbban lehet megvenni, mint eddig, grátiszba pedig megkapjátok mellé a fontosabb kopó-fogyó cuccokat is. Ilyen például a henger- és az oldalkefe, illetve egy adag porzsák, így ezzel sem kell vacakolnotok. Mivel az alap dobozban is van egy portároló, ezért szépen kitolható a működési idő, és hát az ilyen csúcscuccoknak pont ez az értelme: ritkán kell velük foglalkozni. A termékért a GKB23MS2  kóddal 316 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek lengyel raktárból, ingyenes szállítás mellett.

Még a felmosópárnát is képes megtisztítani, majd a koszos vizet elzárja a megfelelő tartályba, ezután pedig forró levegő segítségével mindent szépen megszárít. Tehát a robotra elég 1-2 havonta ránézni, akkor is csak a tartályokat kell üríteni. Magától értetődik, hogy teljesen okos, okostelefonos appról lehet vezérelni mindent, de olyan funkciókkal rendelkezik, amit nem is lehetne máshogy megvalósítani.

A gép egyértelműen felsőkategóriás masina. Ha egy garzonba szeretnénk porszívót, akkor nem ez lesz a megfelelő gép, de nagyobb családi házakban már ki lehet használni a tudását. A Geekbuyingon most akciósan rendelhető, a 849,99 eurós alapárat a PayPales fizetés – ami mint tudjuk, extra biztonságot is ad – további 15 euróval csökkenti, így hazai pénznemre átszámítva a GKB23MS2  kód használatával 316 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni lengyel raktárból. Apró figyelmesség, hogy ajándékba adnak hozzá egy főkefét, egy oldalkefét és három darab porzsákot is.

hirdetés