hirdetés

Reolink Keen Ranger PT, az ultimate vadkamera

Mindent tud, ami egy vadásznak kellhet

hír
Reolink Keen Ranger PT, az ultimate vadkamera 1

Forrás: Reolink

írta: Don Kartács
2023-05-15

A Reolink termékeiből már elég sokat teszteltünk, ez egy minőségi kameragyártó, amelynek van vadkamera termékszeckiója is. Egy viszonylag friss termékük a Keen Ranger PT, ami egy 2K-s, remekül elrejthető darab, amelyik napelemről képes üzemelni, távolról vezérelhető, lát éjszaka is és felismeri az állatokat. Persze még tud számtalan más dolgot is, de az árát is megkérik: a dekeen20f  kóddal 124 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a a Ranger PT.

A trükk azonban nem ez, hanem az app alapú funkciók.

Egyrészt van valós idejű értesítés, például ha egy állat mozog a kamera előtt, akkor riaszt a szoftver, ilyenkor érdemes ránézni a live streamre. Az állatok feltűnését az applikáció térképén be is jelölhetitek, így lehet hosszabb távon következtetni a vadállomány mozgására. Van gyors expozíciós módja – 0,5 másodperces -, így a gyorsan mozgó vadakat is képes lekapni, illetve képes bizonyos állatokat felismerni, ahogyan az emberi alakokat is. Kétirányú kommunikációt is folytathattok a beépített mikrofonok és hangszórók segítségével például vadásztársatokkal.

A fentiek működéséről remek videókat találhattok a gyártó oldalán, érdemes oda ellátogatni és ezeket megszemlélni. A kameráért a dekeen20f  kóddal 124 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, az ár már tartalmazza az áfát, a kamera EU raktárból érkezik, a szállítás ingyenes.

hirdetés